Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sajfa si zavaril: Neplánovaná svadba s redaktorkou Markízy!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová tvoria pár viac ako päť rokov. Ich svadba by teda nikoho neprekvapila. Zobraziť galériu (5)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová tvoria pár viac ako päť rokov. Ich svadba by teda nikoho neprekvapila.

BRATISLAVA – No konečne! Túto vetu si zrejme včera dopoludnia povedal nejeden z priateľov moderátora Mateja Sajfu Cifru (35). Rádiový spíker totiž na sociálnej sieti zverejnil status, ktorý naznačoval, že sa rozhodol pre závažný životný krok – svadbu so sympatickou markizáckou redaktorkou Veronikou Ostrihoňovou (24).

Matej Sajfa Cifra a Veronika Ostrihoňová tvoria s kratučkou prestávkou pár už viac ako päť rokov. V ich prípade sa teda logicky viackrát skloňovalo slovo svadba či dieťa. A hoci sa obaja zaľúbenci myšlienke na spoločnú budúcnosť nebránia, rádiový spíker svoju priateľku ešte doposiaľ o ruku nepožiadal.

Udalosti včerajšieho dňa však naznačovali, že sa Sajfa konečne rozhýbal. „Kamaráti, je pravda, že prsteň musí mať hodnotu trojnásobku mesačného platu? Nie je to málo?!” znel moderátorov status na sociálnej sieti. Ochotní priatelia začali Cifrovi radiť a popri tom sa nepochybne väčšina z nich potešila, že svadba dvojice je na spadnutie.

Radosť všetkých, ktorí láske Veroniky a Mateja fandia, však bola predčasná. „Kolegovia si robili srandu. Neodhlásil som sa ráno z Facebooku a napísali to v mojom mene. Zatiaľ sa nič svadobné nedeje,” komentoval pre topky.sk vzniknutú situáciu Sajfa. Ten si svojou neopatrnosťou riadne zavaril a my sme neboli jediní, komu musel čo-to vysvetliť a uviesť veci na pravú mieru.

Podľa moderátorových slov takéto nedorozumenie nenastalo prvýkrát. A hoci si jeho kolegovia z rádia na ňom radi zgustnú, priznal, že ak sa raz ožení, na svoju svadbu ich určite pozve. Kedy sa však k tomuto životnému kroku odhodlá, zatiaľ netuší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu