Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Náhly zvrat v rozchode moderátora a markizáčky: Jazykové tornádo na udobrenie!

Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová sa nedávno rozišli. Momentálne si ale k sebe znovu hľadajú cestu. Pred pár dňami sa takto vášnivo bozkávali v spoločnosti. Zobraziť galériu (5)
Matej Cifra a Veronika Ostrihoňová sa nedávno rozišli. Momentálne si ale k sebe znovu hľadajú cestu. Pred pár dňami sa takto vášnivo bozkávali v spoločnosti.

BRATISLAVA - Zmietali nimi vášne! Na topkách sme vás nedávno informovali o tom, že moderátor Matej Sajfa Cifra (33) a markizácka redaktorka Veronika Ostrihoňová (23) sa rozišli. Bývalí partneri však za sebou dlho nesmútili. Zhruba mesiac od bolestivého rozchodu totiž k sebe opäť hľadajú cestu. Pred pár dňami sa dokonca v spoločnosti cmúľali ako tínedžeri.

Vaše tipy

Opäť spolu! Začiatkom apríla sme vás na topkách informovali, že harmonicky pôsobiaci vzťah Mateja Sajfu Cifru a Veroniky Ostrihoňovej je minulosťou. Sexi blondínka sa dokonca krátko po rozchode vášnivo bozkávala s neznámym mladíkom na jednej z bratislavských diskoték. Moderátor však aj napriek tomu nevylučoval, že by mohol dať skrachovanému vzťahu druhú šancu. A tak sa aj stalo. Najnovšie to totiž medzi prominentnou dvojicou opäť poriadne iskrí. 

Sajfa a Veronika sa pred pár dňami objavili v spoločnosti a na prvý pohľad pôsobili dojmom, akoby sa ani nikdy neboli rozišli. Do redakcie nám prišli fotografie, na ktorých sa moderátor a markizácka redaktorka oddávajú nežnostiam priamo na verejnosti. „Bolo vidno, že si nie sú ľahostajní. Objímali sa a neubránili sa ani vášnivým bozkom,“ napísala nám pozorná čitateľka.

V súvislosti so zábermi sme oslovili aj Sajfu. Ten nežnosti s bývalou partnerkou nepoprel. „Veronika v najbližšej dobe plánuje podať kandidatúru na post bratislavskej županky a ja by som chcel byť v pozícii prvej dámy hlavného mesta. Ide o dobre pripravený mediálny plán. O chvíľu sa dočkáte aj našich spoločných fotiek z detstva. Presnejšie informácie ohlásime na tlačovej konferencii, reagoval známy vtipkár prostredníctvom sms správy.

Všetko teda nasvedčuje tomu, že Cifra opäť srší dobrou náladou. A zdá sa, že jedným z hlavných dôvodov je opätovne rodiaca sa láska. „Veronika a Matej si k sebe hľadajú znovu cestu. Aj napriek rozchodu sa stále stretávali a boli v intenzívnom kontakte. Zrejme to spolu opäť skúsia,“ prezradil náš zdroj z okolia dvojice. Pohľad na ich vášnivé bozky svedčí o tom, že skúšať už očividne začali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu