Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tváre Súdnej siene balia kufre: Jojka už má náhradu!

Tváre Súdnej siene sa budú musieť s televíznymi obrazovkami zrejme rozlúčiť. Zobraziť galériu (7)
Tváre Súdnej siene sa budú musieť s televíznymi obrazovkami zrejme rozlúčiť.

BRATISLAVA - Vymenia ich?! Tváre jojkárskej Súdnej siene prežívajú v týchto dňoch poriadne napäté chvíle. Ako sme vás už na topkách informovali, výroba relácie z právnického prostredia bola už pozastavená. V túto chvíľu nevedno, či sa program ešte niekedy vráti na televízne obrazovky. Obavy účinkujúcich preto každým dňom rastú. Na Kolibe sa vraj dokonca intenzívne pracuje na novom formáte, ktorý by mal obľúbenú šou o ľudských sporoch nahradiť.

Všetko nasvedčuje tomu, že dni jojkárského programu Súdna sieň sú zrátané. Ako sa nám podarilo zistiť, televízia v máji s výrobou relácie nepočíta. Epizódy, ktoré sú nakrútené dopredu, by mali byť odvysielané do konca júna. Čo sa však týka jesennej programovej štruktúry, tak nad osudom projektu z právnického prostredia visí veľký otáznik.

V súvislosti s tým sa po chodbách Jojky najnovšie šušká, že na Kolibe chcú nahradiť Súdnu sieň úplne iným formátom. „Malo by ísť o nejakú novinku. Dokonca už prebehli aj kastingy na moderátorov,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. V televízii sú ale zatiaľ na akékoľvek vyjadrenia skúpi. „Pre jesennú vysielaciu štruktúru pripravujeme niekoľko nových formátov, zatiaľ však nebudeme prezrádzať viac,“ povedal nám k tomu  hovorca Jojky Jozef Gogola.

Zo zákulisia sa k nám tiež dostali informácie, že o osude Súdnej siene sa definitívne rozhodne až v týchto dňoch. „Možno si ju ponechajú a zmenia len minutáž alebo koncept. Všetko to závisí ešte od sledovanosti. Aj potom je to však otázne. Ľudia by už mohli byť z tejto relácie unavení,“ uzavrel tému náš zdroj.

Tip: Ak nechcete byť nepríjemne prekvapení zmenami televízneho programu, pozrite si ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu