Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Erotická foto herečky Čobejovej: Nahé megaprsia a mini nohavičky!

Takáto fotomontáž sa nachádza v premiérovej časti sitkomu V háji. Prečo je na nej Michaela nahá? Pozrite si úvodný diel. Zobraziť galériu (4)
Takáto fotomontáž sa nachádza v premiérovej časti sitkomu V háji. Prečo je na nej Michaela nahá? Pozrite si úvodný diel. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Úsporné tangá, holé prsia, zvodný úsmev! Takýto záber herečky Michaely Čobejovej (42) sa najnovšie objavil na internete. Nejde však o fotografiu určenú pre pánsky magazín. Ide o fotomontáž, ktorá sa nachádza v premiérovej časti sitkomu s názvom V háji, kde blondínka účinkuje.

Michaelu Čobejovú si mnohí spájajú najmä so seriálom Ordinácia v ružovej záhrade, kde stvárňovala obľúbenú sestričku Kamilu. Tentokrát ju však budete môcť spoznať v úplnej inej podobe. V novom sitkome V háji sa totiž objaví scénka, v ktorej je herečka takmer úplne holá.

Ak sa však lepšie zadívate, zistíte, že ide iba o fotomontáž. Keď vás zaujíma, prečo sa na niečo podobné nechala Michaela nahovoriť, pozrite si prvý diel komediálneho seriálu V háji. Uvidíte v ňom aj Richarda Stankeho a Ľuboša Kostelného. 

Sledujte TELKÁČ TV: Pozrite si úvodný diel nového sitkomu V háji.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu