Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nové silikóny markizáckej rosničky Almásy: Z jednotiek oblé trojky!

Prsia Miroslavy Almásy sú podľa našich informácií väčšie o dve čísla. Zobraziť galériu (6)
Prsia Miroslavy Almásy sú podľa našich informácií väčšie o dve čísla.

BRATISLAVA – Dala sa vylepšiť! Markizácka rosnička Miroslava Almásy (37) sa už pár dní pýši novými prsiami. Zistili sme, že dvojnásobná mamička len nedávno podstúpila plastickú operáciu, vďaka ktorej má bujnejší dekolt. Z jednotiek jej odborníci urobili trojky.

Nabrala odvahu! Moderátorka Miroslava Almásy sa len nedávno zverila do rúk lekárov. Podobne, ako iné známe mamičky, aj ona využila služby plastickej chirurgie a nechala si hrudník zväčšiť implantátmi. Podľa našich informácií sa k tomuto kroku odhodlala z dôvodu, že po dvoch oddojčených deťoch stratili jej prsia  pôvodný tvar a pevnosť. A hoci nad silikónmi uvažovala už dávnejšie, radikálne rozhodnutie prišlo na rad až teraz!

Fakt, že chirurgický zákrok podstúpila, nám potvrdila aj samotná rosnička. „Áno, je to pravda,“ poznamenala Almásy, ktorej debata na túto tému spočiatku nebola veľmi príjemná. Napriek tomu nám však prezradila, že s výsledkom je spokojná. „Pri pohľade do zrkadla sa cítim oveľa lepšie,“ povedala pre topky.sk. 

Zaujímavé je, že Mirkino okolie zatiaľ na túto zmenu nijako nereagovalo. „Nikto na to neprišiel,“ uzavrela s úsmevom Almásy, ktorá si podľa našich zistení nechala spraviť z jednotiek trojky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu