Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

To je sila! Slovenský kaskadér strieľal po Bruceovi Willisovi!

Mako Hindy si zahral vo filme s Bruceom Willisom. 
Zobraziť galériu (19)
Mako Hindy si zahral vo filme s Bruceom Willisom.

BRATISLAVA – Veľký úspech! V stredu večer sa dostal do našich kín film Smrtonosná pasca 5. Zaujímavosťou je, že v ňom účinkovali aj štyria Slováci. Okrem Romana Luknára či rapera Rytmusa sa pred kamerami predviedli aj herec Ján Gallovič a v jednej z výraznejších úloh aj tanečník a zároveň kaskadér Mako Hindy. Ten sa dostal k Bruceovi Willisovi naozaj blízko. Vo filme stvárňoval jedného z jeho protivníkov. Po svetoznámom hercovi aj strieľal. Pre topky.sk sympatický svalnáč porozprával, ako sa mu nakrúcalo s hollywoodskou hviezdou.

V súvislosti s filmom Smrtonosná pasca 5 sa už hovorilo o tom, že si v ňom zahral aj náš herec Roman Luknár. Raper Patrik Rytmus Vrbovský sa svojim krátkym „štekom“ dokonca pochválil svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Zrejme málokto však vedel, že pomerne dosť priestoru v spomínanej snímke dostali aj ďalší Slováci – herec Ján Gallovič, či tanečník a kaskadér Mako Hindy.

Ako nám na stredajšej premiére filmu práve druhý spomínaný prezradil, nešlo o jeho prvú veľkú príležitosť. „Mal som nejaké skúsenosti už v minulosti. K tomuto povolaniu som sa dostal v deväťdesiatych rokoch, keď k nám chodili americké produkcie nakrúcať filmy. Zabehol som sa a postupne si ma volali aj do ďalších projektov,“ prezradil nám tanečník, ktorý stvárnil v snímke jedného z ruských mafiánov.

Hindy pôsobil okrem vlastného účinkovania vo filme aj ako dablér Brucea Willisa. „Ja som mu akoby pripravoval pôdu. Keď sa chystala scéna, kamery, osvietenie, tak som bol na jeho pozíciách. On za ten čas oddychoval vo svojom karavane. Keď bolo všetko pripravené, až vtedy prišiel na scénu,“ vysvetlil nám dianie zo zákulisia svalnáč, ktorý však v tejto snímke svoje kaskadérske nadanie nepredvádzal.

Nás tiež zaujímalo, ako na neho hviezda hollywoodskeho rangu pôsobila. „Ako každý herec, aj on bol niekedy v lepšej, niekedy v horšej nálade. Bolo príjemné, keď za mnou prišiel, podal mi ruku a spýtal sa ma, ako sa mám. Ale bol tam určite istý odstup - on mal svojich ľudí, čo za neho jednali. Jeden z jeho manažérov mi dokonca hovoril, že je so mnou spokojný, že za ním nedoliezam. Každý sme si robili svoje,“ povedal Mako.

Všestranný tanečník prišiel vo filme do styku aj so zbraňami. V jednej scéne dokonca po Bruceovi Willisovi strieľal. „Boli to naozajstné zbrane. Vôbec prvýkrát som mal v rukách guľomet a strieľal som z neho slepými nábojmi,“ uzavrel Hindy. Viac sa o zákulisí nakrúcania dozviete z nášho videa. 

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Makom Hindym, ktorý účinkoval vo filme Smrtonosná pasca 5.

Rozhovor s Makom Hindym o účinkovaní v Smrtonosnej pasci.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu