Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rytmus si zahral s Bruceom Willisom: Ruský mafián v Smrtonosnej pasci!

Raper Rytmus má dôvod na úsmev. Zahral si vo filme s Bruceom Willisom, kde stvárnil ruského mafiána (vľavo). Zobraziť galériu (7)
Raper Rytmus má dôvod na úsmev. Zahral si vo filme s Bruceom Willisom, kde stvárnil ruského mafiána (vľavo). (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Ten sa teda nezdá! Slovenský raper Patrik Rytmus Vrbovský (36) sa na sociálnej sieti Facebook podelil so svojimi fanúšikmi o naozaj veľkú novinu. Rodák z Piešťan si zahral v novom filme Smrtonosná pasca 5, ktorého hlavnou hviezdou je hollywoodsky herec Bruce Willis (57).

Rytmus na svojom profile na Facebooku pravidelne zverejňuje aktuálne novinky zo svojho profesionálneho a občas i súkromného života. Tou najčerstvejšou správou prekvapil mnohých svojich priaznivcov. Presne v  deň svojich 36. narodenín sa pochválil informáciou o tom, že si zahral vo filme Smrtonosná pasca 5. „Vidíte a spoznávate tam toho chlapca v 15tej sekunde traileru? Hehehehehehe,“ napísal Patrik v príspevku, ku ktorému priložil aj video. V ňom boli zverejnené zábery z pripravovaného akčného trháku, v ktorých sa na pár sekúnd mihol aj slovenský interpret.

V piatom pokračovaní známeho thrilleru s názvom A Good Day To Die Hard s Bruceom Willisom v hlavnej úlohe si priateľ Dary Rolins zahral úlohu ruského mafiána. Túto informáciu však do poslednej chvíle tajil, pretože si nebol istý, či ho z filmu napokon nevystrihnú. Dnes je však potvrdené, že Rytmusa budeme mať možnosť vidieť.

V pripravovanom akčnom trháku však o Slovákov núdza nebude. Podľa informácií, ktoré sa začiatkom leta objavili v médiách, stvárnil jednu z menších úloh aj slovenský herec Roman Luknár. „Zahral som to hneď na prvýkrát. Prišiel som na pľac a tam to bolo už všetko prichystané, režisér povedal čo chce a šlo sa na to,“ povedal známy Dudko z Paneláku. Trailer k filmu si môžete pozrieť pod článkom. 

Sledujte TOPKY TV: Trailer k piatemu pokračovaniu filmu Smrtonosná pasca s názvom A Good Day To Die Hard. Zhruba v 9-tej sekunde sa mihne aj raper Rytmus.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu