Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Opitý Roman Luknár skončil za mrežami: Čakali hodiny, kým vytriezve!

Herec Roman Luknár Zobraziť galériu (5)
Herec Roman Luknár

BRATISLAVA – Toto robiť nemal! Roman Luknár (48) si vo štvrtok nadránom vyrobil poriadny problém, keď si sadol za volant pod vplyvom alkoholu. Herca, ktorý účinkuje aj v jojkárskom Paneláku, totiž v bratislavskej mestskej časti Rača zastavili muži zákona. Polícia vzala seriálového Dudka ihneď do cely predbežného zadržania, kde musel čakať takmer celý deň, kým vytriezvel.

Šťastie, že sa nič nestalo! Koncom októbra sme vás na topkách informovali o tom, že herec nitrianského divadla Milan Ondrík šoféroval auto pod vplyvom alkoholu. Vo štvrtok si podobným spôsobom zavaril aj jeho kolega Roman Luknár. Na základe dychovej skúšky mu totiž muži zákona namerali 1,73 promile.

„Z prečinu Ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinil poverený príslušník Policajného zboru 48-ročného Romana L. z Bratislavy. Obvinený bol dňa 16.01.2014 krátko pred 02.00 hodinou kontrolovaný hliadkou Policajného zboru ako vodič osobného motorového vozidla na ulici Pri Šajbách. Keďže počas kontroly javil znaky požitia alkoholu, bol podrobený vykonaniu dychovej skúšky na alkohol, počas ktorej policajti namerali množstvo 0,83 mg/l alkoholu v dychu vodiča. Opakovaná dychová skúška skončila s rovnakým výsledkom. Po vykonaní potrebných úkonov bol eskortovaný do cely policajného zaistenia,”  informoval topky.sk hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. „V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na jeden rok,” dodal.

Podľa našich informácií strávil Luknár v cele predbežného zaistenia zhruba dvanásť hodín. Vzhľadom na to, že bol pod vplyvom alkoholu, totiž nebol schopný vypovedať. Bolo potrebné čakať, kým vytriezvie. Priestory policajnej stanice opúšťal umelec vo štvrtok okolo tretej popoludní. 

Luknár sa v minulosti netajil tým, že mal s alkoholom problémy. V máji 1998 však údajne zo dňa na deň prestal piť. Zdá sa však, že metle ľudstva opätovne podľahol. A čo je horšie, svojou nezodpovednosťou ohrozil nielen seba, ale aj životy iných.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu