Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Posledné FOTO Plačkovej pŕs: Potom už budú najväčšie u nás aj v ČR!

Zuzana Plačková dorazila na kliniku krásy. Farebnosťou pripomínala lentilku. Počas konzultácie musela zhodiť vrchnú časť oblečenia. Ide zrejme o posledný záber jej pŕs pred úpravou. Zobraziť galériu (17)
Zuzana Plačková dorazila na kliniku krásy. Farebnosťou pripomínala lentilku. Počas konzultácie musela zhodiť vrchnú časť oblečenia. Ide zrejme o posledný záber jej pŕs pred úpravou.

PEZINOK - Vyfintená ako na módnu šou! Bývalá playmate a zároveň finalistka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (21) včera dorazila na kliniku krásy. Outfitom pripomínala žltú lentilku. Do zariadenia prišla prekonzultovať úpravu svojich silikónových vnád. Chcela by ich mať totiž najväčšie na Slovensku a aj v Česku.

Playmate Zuzana Plačková včera dorazila na kliniku krásy v Pezinku. Dôvodom jej návštevy bola konzultácia týkajúca sa úpravy jej pŕs. Blondínka sa totiž netají tým, že chce mať najväčšie vnady na Slovensku a aj v Česku. Dôvod je jednoduchý. Na ich prezentácii sa chce zviditeľniť a teda aj zarobiť. „Keď už tie prsia budem mať, tak ich nebudem len tak odhaľovať, pretože budú najväčšie v Česko-Slovensku. A dá sa povedať, že aj v niektorých krajinách Európy,“ povedala pre topky.sk

Operácia sa uskutoční o dva týždne, v utorok sa dolaďovali posledné detaily. Súčasťou konzultácie bolo meranie obvodu hrudníka a tiež skúška toho, ako budú jej prednosti po operácii vyzerať. Pre potrebnú vizualizáciu si Zuzana vložila do podprsenky implantát požadovanej veľkosti. Ako sama plavovláska tvrdí, zákroku sa nebojí. Do hrudníka jej vložia 800 ml. "silikónu".

Zuzana Plačková počas konzultácie na klinike krásy.
Zobraziť galériu (17)
Zuzana Plačková počas konzultácie na klinike krásy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu