Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Naolejovaná Haklová ukázala sexi telo: Wau, toto som ja?!

Monika Haklová vie, ako provokovať. Takéto sexi fotky nafotila ako promo zábery k pripravovanej módnej prehliadke, ktorú organizuje. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová vie, ako provokovať. Takéto sexi fotky nafotila ako promo zábery k pripravovanej módnej prehliadke, ktorú organizuje. (Zdroj: Archív M.H.)

BRATISLAVA – Vyzývavá! Hoci bývalá farmárka Monika Haklová (38) už dávno nemá 20, svojimi krivkami aj v súčasnosti vyráža dych. Dokázala to aj pred pár dňami, kedy svoje naolejované telo vystavila na obdiv v úspornej bielizni pred objektívom fotografa. A rozhodne sa je na čo pozerať.

Monika Haklová je známa tým, že veľmi rada provokuje. Sexi tanec pri tyči, nahý zadok, či odhalené nohavičky. To všetko už stihla blondínka ukázať počas svojej mediálnej kariéry. No napriek tomu stále neprestáva udivovať svoje okolie. Najnovšie napríklad sériou snímok, na ktorých vystavila na obdiv vyšportované telo. Pri pohľade na fotky musia aj jej nepriaznivci uznať, že vyzerá super. 

Z konečného výsledku bola prekvapená aj ona sama. „Až som bola zarazená, keď som videla fotky. Samozrejme, sú upravované, no vidno, že mi hodiny boxu naozaj vyformovali postavu,“ povedala blondínka. Ako ďalej prezradila, štíhlu figúru má v génoch, ale vekom je už ťažšie si ju udržať.

Zvodné fotografie vznikli ako reklama k pripravovanej módnej prehliadke, ktorú blondínka organizuje. „Akcia sa bude konať 1. júna a okrem modeliek sa na móle predvediem aj ja. Prvý a zároveň poslednýkrát. Nepatrí sa predsa, aby organizátorka predvádzala sexi bielizeň,“ povedala pre topky.sk Haklová.

Sledujte TOPKY TV: Video z fotenia sexi fotiek Moniky Haklovej.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu