Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Haklová začala s jarnou údržbou: Schytala to tvár!

Monika Haklová si potrpí na kráse. Nechala si preto do tváre napichať 3 mililitre kyseliny hyalurónovej. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová si potrpí na kráse. Nechala si preto do tváre napichať 3 mililitre kyseliny hyalurónovej. (Zdroj: Topky.sk)

PEZINOK – Bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma Monika Haklová (38) si z ničoho nerobí ťažkú hlavu. Ak jej dokonalý vzhľad nenadelila sama príroda, dopomôže si k nemu iným spôsobom. Tentokrát sa rozhodla, že zatočí so svojimi mimickými vráskami. Využila preto služby klinky krásy, čím odštartovala jarnú regeneráciu po náročnej zime.

Odkedy sa Monika Haklová vrátila z Farmy do bežného života, je známa tým, že si za každých okolností potrpí na svoj výzor. Keďže tohtoročná zima bola naozaj poriadne dlhá a mrazivá, podobne ako jej mercedes aj jej telo si vyžadovalo regeneráciu. Blondínka si to uvedomovala, preto začala pekne poporiadku – od hlavy.

Vo štvrtok dopoludnia sa vybrala na kliniku estetickej medicíny, kde svojej tvári dopriala poriadnu dávku „elixíru mladosti“. „Dala som si napichať výplň do líčok a nad peru. Ide o nejakú švajčiarsku novinku a keďže som prirodzené chudá a aj športujem, začala sa mi prepadávať tvár,“ povedala pre topky.sk Haklová. Zároveň prezradila, že tieto procedúry nie sú žiaden lacný špás. „Taká bežná výplň stojí 300 €. Táto však bola špeciálna a celkovo ma to vyšlo na 1 800 eur,“ netajila blondínka.

Toto však zďaleka nie je posledný zákrok. Haklová má v blízkej dobe v pláne ďalšie investície do svojej vizáže. „Pod očami sa mi robia tmavé kruhy. Okrem toho mi začínajú vznikať jemné vrásky, takže to chcem dať všetko do poriadku. Na jeseň potom doriešim pigmentáciu,“ prezradila svoje plány Monika. „Tvár je základ, na nej sa odzrkadlí úplne všetko. Po tomto budem možno vyzerať aj na 18,“ dodala so smiechom bývalá farmárka. Nechajme sa prekvapiť, či sa jej to podarí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu