Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Haklová otrčila zadok v nahých šatách: Monika, všetko ti vidno!

Monika Haklová je rada stredobodom pozornosti. Takto vyšpulovala zadoček v priesvitnom modeli. Zobraziť galériu (7)
Monika Haklová je rada stredobodom pozornosti. Takto vyšpulovala zadoček v priesvitnom modeli. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Opäť vyvolala rozruch! Finalistka markizáckej šou Farma Monika Haklová (38) si vyrazila vo štvrtok do spoločnosti. Jej prítomnosť sa ani tentokrát nezaobišla bez senzácie. Hoci žiaden škandál nevyparatila, o pozornosť sa postaral jej outfit. Blondínka totiž dorazila na večierok v takpovediac nahých šatách, ktoré odprezentovala najmä prostredníctvom vyšpúleného zadočku. Zaujímavé je, že jej nerobil spoločnosť partner Martin Kollár (40).

Galéria: Fotoreportáž z Bratislavských módnych dní
Monika Haklová si nedala ujsť štvrtkovú prehliadku, ktorá sa konala v rámci Bratislavských módnych dní. Keďže išlo honosné podujatie, ktoré sa konalo v luxusnom hoteli, výber outfitu nenechala na náhodu. Nebola by to však výstredná farmárka, keby si neobliekla niečo vyzývavé a patrične to na sebe neodprezentovala. 

„Model bol vytvorený z priehľadnej francúzskej krajky. Chcela som zaujať, čo sa aj podarilo. Množstvo chlapov sa snažilo zistiť, či mám alebo nemám nohavičky. Pod šatami toho síce bolo dosť vidno, no nie všetko,“ povedala so smiechom pre topky.sk Haklová. Ako sa nám podarilo zistiť, vyzývavý model ju vyšiel na 800 eur.

V súvislosti s blondínkinou účasťou na módnej šou je tiež zaujímavé, že jej nerobil spoločnosť partner Martin Kollár ale kamarátka. Podľa našich informácií bola dôvodom jeho neprítomnosti žiarlivosť. „Vadí mu, že sa Monika stále predvádza a flitruje s ostatnými chlapmi. Nechcelo sa mu na to pozerať, tak radšej nedošiel,“ prezradil náš zdroj. Nuž, ani sa mu nečudujeme... 

Sledujte TOPKY TV: Pozrite si, ako to vyzeralo na Bratislavských módnych dňoch.

Bratislavské módne dni

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu