Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tinin dramatický pôrod: Celá nemocnica v pozore!

Tina a Richard sa stali rodičmi. Zobraziť galériu (5)
Tina a Richard sa stali rodičmi.

KOŠICE - Radostné očakávanie, obavy po pôrode! Martina Tina Csillaghová (28) sa v stredu stala mamičkou. Malý Leonard mal však podľa našich informácií krátko po narodení problémy. Musel byť preto prevezený z novorodeneckého oddelenia na Rastislavovej ulici do nemocnice na Triede SNP. To je zrejme dôvod, prečo zariadenie nesmie poskytovať žiadne vyjadrenia. O prísnom embargu boli informovaní všetci zamestnanci.

Speváčka Tina priviedla v stredu v košickej nemocnici na svet svoje prvé dieťa - syna Leonarda. Bohužiaľ, pôrod zrejme neprebiehal úplne hladko. Pri bežnej kontrole sa totiž podľa našich informácií zistilo, že sa bábätko dusí pupočnou šnúrou. Nasledoval preto cisársky rez, po ktorom bolo dieťa prevezené do špecializovaného zdravotníckeho zariadenia.

Podľa doposiaľ oficiálne nepotvrdených informácií prežívala tmavovláska tieto ťažké chvíle bez svojho partnera Richarda Lásika. Jedným z dôvodov môže byť aj fakt, že v košických nemocniciach je vyhlásený zákaz návštev kvôli chrípkovej epidémii. 

Topky.sk sa pokúšali zistiť, či v prípade malého Leonarda nešlo len o prechodné ťažkosti. To, či sa jeho stav zlepšuje, sa nám však zistiť nepodarilo. Rodička si zatiaľ nepraje poskytovať médiám informácie a my jej rozhodnutie rešpektujeme,“ povedala topkám hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Ladislava Šustová.

Zhovorčiví nie sú ani radoví zamestnanci zdravotníckeho zariadenia. Prísne informačné embargo sa totiž dotýka každého z nich. „Personál má zakázané čokoľvek hovoriť,” povedal náš zdroj. Samotná speváčka má vypnutý telefón a u jej mamy doma nám nikto neotváral.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu