Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tatko Kollár prekvapuje: Neuveríte, čo robil na Silvestra!

Ilustračné foto: Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou neoslavovali Silvestra v honosných róbach, ale v pohodlných rifliach a v teplých bundách. Nový rok privítali na Donovaloch. Zobraziť galériu (8)
Ilustračné foto: Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringhovou neoslavovali Silvestra v honosných róbach, ale v pohodlných rifliach a v teplých bundách. Nový rok privítali na Donovaloch. (Zdroj: Topky.sk)

DONOVALY – Žiadna bujará párty! Podnikateľ Boris Kollár (47) vstúpil do nového roka celkom pokojným spôsobom. Bary a potoky alkoholu prekvapivo vymenil za úplne inú zábavu. Silvestra trávil na Donovaloch spolu s najbližšími. V lyžiarskom stredisku sa však stretlo viacero známych tvárí.

Donovaly sa pomaly ale isto stávajú vyhľadávanou destináciou slovenskej smotánky. Osláviť Silvestra a privítať Nový rok sa tam rozhodlo hneď niekoľko prominentov. Medzi nimi samozrejme nemohol chýbať majiteľ miestneho lyžiarskeho strediska Boris Kollár. Tomu robila spoločnosť partnerka Andrea Heringhová a deti.

Ako nám podnikateľ prezradil, počas prelomovej noci neobstál na jednom mieste. „Silvestrovali sme na spolu s kamarátmi. Presúvali sme sa od domu k domu a pobehali sme asi 4 hotely,“ dozvedeli sme sa od Borisa. Novoročné oslavy v lone prírody si ale užíval trochu usadlejším spôsobom. „Keďže tam bola kopa detí, nechodili sme po baroch. Obliekli sme si pohodlné rifle a stavali sme snehuliaka,“ povedal hrdý otecko siedmych ratolestí.

Počas silvestrovskej noci ste okrem neho mohli v známom dovolenkovom stredisku stretnúť aj slovenské hokejové hviezdy: Ľubomíra Višňovského, Richarda Zedníka a Romana Kukumberga. Oddýchnuť do hôr si prišla aj riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, minister dopravy Ján Počiatek, riaditeľ RTVS Václav Mika, či jojkárska moderátorka Adriana Kmotríková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu