Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Tajomstvo herečky Hurajovej: Po ututlanom rozvode rýchle tehotenstvo!

Lucia Hurajová sa čoskoro stane mamičkou. Dieťatko porodí svojmu partnerovi Richardovi (vpravo dole). S hudobníkom Oskarom Rózsom (vpravo hore) ich už súd podľa všetkého rozviedol. Zobraziť galériu (12)
Lucia Hurajová sa čoskoro stane mamičkou. Dieťatko porodí svojmu partnerovi Richardovi (vpravo dole). S hudobníkom Oskarom Rózsom (vpravo hore) ich už súd podľa všetkého rozviedol.

BRATISLAVA – Rok plný zmien! V živote herečky Lucie Hurajovej (36) sa toho v posledných mesiacoch udialo viac než dosť. Po tom, čo jej v lete 2011 skrachovalo trojročné manželstvo s hudobníkom Oskarom Rózsom (38), sa jej v súkromí začalo opäť dariť. Novému partnerovi dokonca už čoskoro privedie na svet dieťatko.

Slovo rozvod sa v súvislosti s Luciou Hurajovou a Oskarom Rózsom začalo skloňovať začiatkom júna minulého roku. Po prevalení manželských problémov sa herečka stiahla do ústrania a vyhýbala sa spoločenským akciám. Pár mesiacov na to sa však objavila na maškarnom plese v Banskej Štiavnici, kde jej robil spoločnosť nový partner Richard.

Hoci bola Hurajová ohľadom svojho nového objavu na slovo skúpa, teraz je zrejmé, že je v tomto zväzku maximálne spokojná. Prezradilo ju tehotenské bruško, ktorým sa popýšila v relácii Kamily Magálovej – Tajomstvo mojej kuchyne. „Lucia by mala rodiť niekedy v januári. S priateľom sú síce spolu len niečo vyše roka, ale na bábätko sa veľmi tešia,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

V súvislosti s touto radostnou novinkou sme oslovili aj samotnú herečku. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala. Otázkou preto tiež zostáva, či je manželstvo s hudobníkom už definitívne ukončené. „Keďže nemali spolu deti a obaja sa zhodli na tom, že sa chcú rozviesť, tak pravdepodobne už nie sú spolu ani na papieri,“ prezradil informátor topiek. Tieto dohady môže potvrdiť aj fakt, že Magálová uviedla v relácii herečku už iba s jej dievčenským priezviskom, pričom doteraz sa Lucia predstavovala ako Rózsa-Hurajová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu