Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Banášovej nástupkyňa je výstavný kus: Mmmm... Telo hodné kráľovnej krásy!

Zaľúbenci Rastislav Brezovský a Ľubica Štepánová si užívajú exotickú dovolenku. Miss Universe SR 2012 sa pochválila aj svojou dokonalou postavičkou. Zobraziť galériu (8)
Zaľúbenci Rastislav Brezovský a Ľubica Štepánová si užívajú exotickú dovolenku. Miss Universe SR 2012 sa pochválila aj svojou dokonalou postavičkou.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Všetci mu môžu závidieť! Rastislav Brezovský, ktorý v minulosti randil s moderátorkou Adelou Banášovou, je už viac ako rok bláznivo zamilovaný. Jeho srdce si získala Miss Universe SR z roku 2012 Ľubica Štepánová. Zaľúbenci si momentálne užívajú v ďalekej exotike a pri pohľade na horúce momentky je hneď jasné, čím si blondínka svojho partnera denne uchvacuje.

Dokonalá! Zaľúbenci Ľubica Štepánová a Rastislav Brezovský si v týchto dňoch užívajú slniečko a oddych v Dominikánskej republike. „Máme sa výborne. Je to najkrajšie miesto, aké som zatiaľ videla,” prezradila pre topky.sk kráska. Spoločne so svojou láskou popri dovolenkových aktivitách nezabúdajú ani na priateľov. Prostredníctvom sociálnych sietí ich totiž zásobujú provokatívnymi momentkami.

Azda najviac pozornosti si vyslúžila fotografia bývalej missky v úsporných bikinách. Hoci je Ľubica vášnivou cukrárkou a pekárkou, jej postavička vyzerá rovnako dokonalo ako v čase, keď získala titul kráľovnej krásy. „Postavu si udržiavam len tak, že doma cvičím. Ale čo sa týka jedla, tak sa neobmedzujem,” povedala nám blondínka, ktorú na sociálnej sieti zahrnuli kamarátky množstvom komplimentov. Naozaj zaslúžene. Čo poviete?! 

Ľubica Štepánová sa aj po dvoch rokoch pýši figúrou, vďaka ktorej získala titul Miss Universe SR 2012.
Zobraziť galériu (8)
Ľubica Štepánová sa aj po dvoch rokoch pýši figúrou, vďaka ktorej získala titul Miss Universe SR 2012.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu