Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová a milenec Brezovský: Je koniec! Nezvládol to!

Adela Banášová a Rasťo Brezovský Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová a Rasťo Brezovský

BRATISLAVA – Na chlapov má smolu! Najvychytenejšia moderátorka na Slovensku Adela Banášová (28) už neprežíva niekoľkomesačný románik s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským (29).

Aj keď všetko vyzeralo tak, že našla konečne toho pravého, opak je pravdou. Vzťah Adely Banášovej a Rasťa Brezovského vydržal iba približne štyri mesiace. Populárna televízna tvár je podľa medializovaných informácií opäť sama. Zdá sa, že hviezdy jej vzťahom s mužmi v úvode roka neprajú. Paradoxné totiž je, že presne takto pred rokom sa skončil jej dvaapolorčný vzťah so spevákom Tomášom Bezdedom.

 
Románik s trnavským podnikateľom však trval podstatne kratšie. Plavovláska ho ani poriadne nestihla predstaviť na verejnosti, pretože sa vyhýbali spoločenským akciám. Svoje súkromie si nadmieru chránili. V súvislosti s ich rozchodom sa pošepkáva, že za to môže Rasťova záľuba v krásnych ženách, ktorej sa napriek statusu "zadaný" nedokázal vzdať. To však vraj nie je jediný dôvod. Podľa našich informácií za to môže aj mediálny tlak, ktorý jednoducho nezvládol, pretože na neho nebol zvyknutý.

Expriateľ Adely Banášovej Rasťo Brezovský

Banášová a milenec Brezovský:
Zobraziť galériu (6)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu