Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Slovenský šoubiznis sa opäť rozrastie: Aj tento moderátor bude otcom!

Milan Zimnýkoval a Antónia Gondová sa zosobášili v lete minulého roka. Už čoskoro sa z nich stanú rodičia. Zobraziť galériu (5)
Milan Zimnýkoval a Antónia Gondová sa zosobášili v lete minulého roka. Už čoskoro sa z nich stanú rodičia.

BRATISLAVA – Pribudne im člen rodiny! Moderátor Milan Zimnýkoval (35) alias Junior prežíva v týchto dňoch šťastné obdobie. Jeho manželka Antónia (34), ktorá pracuje ako produkčná v markizáckom Teleráne, mu totiž už čoskoro porodí ich prvého spoločného potomka.

Moderátori relácie Legendy popu Milan Zimnýkoval a Kristína Farkašová si môžu povedať, že majú za sebou plodný rok. A to v pravom slova zmysle. Nedávno sme vás na topkách informovali, že herečka je tehotná. Hrdým rodičom sa však podľa našich zistení čoskoro stane aj jej kolega Junior.

Polovička obľúbeného spíkra je totiž momentálne v piatom mesiaci tehotenstva. „Je to super. Berieme to ako veľký dar a veľmi sa z toho tešíme,“ povedal pre topky.sk na margo radostnej novinky Zimnýkoval. „Keď som sa to dozvedel, zostal som bez slov. Mali sme podozrenie a ono sa to potvrdilo. Našim mamkám sme to vlastne oznámili pod vianočným stromčekom,“ dodal moderátor.

Budúci rodičia pohlavie bábätka zatiaľ nevedia. Junior sa však netajil tým, že ho chcú poznať dopredu. „V porovnaní s Kristínou budeme mať sólistu,“ poznamenal so smiechom rodák z východu, čím narážal na to, že jeho kolegyňa Farkašová nosí pod srdcom dieťatká rovno dve.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu