Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Plejboj z jojkárskych Bučkovcov: Toto je jeho nová láska!

Po Tomášovom boku sa v posledných dňoch začala objavovať nová partnerka Eva. Nechajme sa prekvapiť, či toto je konečne tá pravá. Zobraziť galériu (5)
Po Tomášovom boku sa v posledných dňoch začala objavovať nová partnerka Eva. Nechajme sa prekvapiť, či toto je konečne tá pravá. (Zdroj: Facebook)

SIHLA – Brezniansky borec! Po boku farmára Tomáša Bučka (25), známeho z jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu a najnovšie už aj z rodinného projektu Bučkovci, sa na televíznych obrazovkách vystriedalo niekoľko žien. S jednou plánoval svadbu, o druhej tvrdil, že je iná ako ostatné. V oboch prípadoch však zostalo len pri rečiach. V súčasnosti sa po mladíkovom boku objavuje nová slečna. Ide o plavovlasú Evu (23) z Hriňovej. Plejboj zo Sihly sa ňou chváli už aj na Facebooku.

Casanova Tomáš Bučko počas svojho účinkovania v jojkárskej reality šou Farmár hľadá ženu zlomil srdce nejednej dievke. Jeho vyvolenou sa spomedzi všetkých stala susedka Petra. No napriek tomu, že sa v súvislosti s ich vzťahom skloňovalo slovo svadba, láska nakoniec vyprchala.

V súčasnosti statkár hviezdi spolu so svojimi najbližšími v projekte Bučkovci. V netradičnej reality šou sa po jeho boku objavovala ešte v úvodných epizódach mladučká Jarmila - bývalá partnerka Slavomíra známeho z Farmár hľadá ženu 3. „Som do nej riadne zamilovaný. Ona je taká iná ako ostatné dievčatá. Slávo urobil veľkú chybu, že si ju neudržal. Lebo nevedel asi, čo má v doma,“ vyhlasoval najmladší syn rodu Bučkovcov.

Hoci všetko nasvedčovalo tomu, že v dvojnásobnej mamičke našiel svoju životnú lásku, aj tomuto vzťahu nakoniec odzvonilo. „My spolu už nekomunikujeme, padlo to. Neviem kedy,“ povedal nám farmár, ktorý zároveň priznal, že už má novú partnerku. „No, ako to medzi nami je, to je prísne tajné,“ zahmlieval svoj čerstvý vzťah Tomáš.

Zatiaľ čo s médiami o krehkej láske nechce príliš hovoriť, na sociálnej sieti sa ňou pýši. Spoločný záber s 23-ročnou Evou z Hriňovej zavesil na Facebook. „Love story,“ objavil sa pod fotkou trefný komentár od brata Jozefa. Nechajme sa teda prekvapiť, dokedy Tomášovi vydrží tento románik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu