Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Z Puškárovej dvojnásobná mama: »Osvojila« si malého černoška!

Zlatica Puškárová dala časť svojej materinskej lásky aj tomuto chlapčekovi. Zobraziť galériu (9)
Zlatica Puškárová dala časť svojej materinskej lásky aj tomuto chlapčekovi.

BRATISLAVA – Prekvapila! Moderátorka Zlatica Puškárová (35) je mamou synčeka Leonarda, ktorého porodila partnerovi Patrikovi Švajdovi (40) približne pred troma rokmi. V uplynulých dňoch však prekvapivo zvierala v náručí úplne iné dieťatko. Markizáčka totiž časť svojej rodičovskej lásky adresovala malému černoškovi.

Adoptovala si ho? Túto otázku si pri pohľade na aktuálne fotografie Zlatice Puškárovej kládli zrejme viacerí. Podieľať sa na opatere detí z afrických krajín totiž už nie je také zriedkavé ako kedysi. Tento trend je charakteristický napríklad aj medzi svetovými celebritami. Za všetkých možno spomenúť napríklad herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt, či Charlize Theron.

Zlatica Puškárová sa však na rozdiel od spomínaných hviezd na mamičku iba zahrala. A to v rámci istej charitatívnej kampane. „Fotili sme spoločne propagačné zábery. Zaujímavosťou je, že ten chlapček sa volá rovnako ako môj syn - Leonard,“ povedala nám k tomu Puškárová. „Je mi cťou, že môžem byť tvárou tejto kampane a zároveň pomôcť dobrej veci. Sama som matkou a viem, čo znamená materinská láska. Ak by sa takto poradilo zachrániť čo i len jediný život, tak to má obrovský zmysel,“ dodala na margo projektu, ktorý má pomôcť matkám a deťom zhruba v 30 krajinách Afriky a Ázie.

Na tlačovú konferenciu k projektu prišla Puškárová spoločne s partnerom Patrikom a aj so synčekom Leonardom. „Chlapčekovi, s ktorým sme fotili, priniesol nejaké darčeky. Mal však kiahne a tak musel zostať doma,“ prezradila Zlatica. Ak chcete vedieť, ako si markizáčka rozumela s cudzím dieťaťom pri fotení, pozrite si priložené video.

VIDEO: Takto vyzerali prípravy na fotenie propagačných záberov.

Zlatica Puškárová pre Unicef

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu