Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Balúchová vo svadobnom: Ukázala bradavky a... Tehotenské bruško?!

Barbora Balúchová - bez podprsenky a so zväčšeným bruškom. Zobraziť galériu (21)
Barbora Balúchová - bez podprsenky a so zväčšeným bruškom.

BRATISLAVA - Ako nevesta! Tak sa ukázala Barbora Balúchová (22) na módnej prehliadke v rámci Svadobného veľtrhu. Pozornosť však pútala mladá speváčka hlavne zaobleným bruškom, ktoré si neustále hladkala. Čaká blondínka bábätko?!

Budúca mamička?! Barbora Balúchová v piatok v rámci Svadobného veľtrhu spievala počas jednej z módnych prehliadok. Kým modelky a moderátorky predvádzali skôr večerné šaty, speváčka bola odetá do svadobného modelu. A lesklý materiál odhalil hneď dve zaujímavé veci.

Barbora si pod bielu róbu neobliekla podprsenku. Zdá sa, že odkedy si dala zväčšiť prsia, používa tento kúsok bielizne veľmi zriedkavo. Prekvapujúcejšie však bolo blondínkino vypuklé bruško. A speváčka si ho dokonca počas spievania niekoľkokrát pohladkala.

Spýtali sme sa jej preto, či nemá šťastnú novinku. „Toto určite nie,“ popierala svoje tehotenstvo. Zväčšené bruško pripísala inému dôvodu. „Trošku mám zdravotné problémy, to kvôli tomu,“ povedala nám Balúchová.

Nieže by sme mladej speváčke neverili, ale... Už veľakrát sa známym ženám narodilo bábätko po tom, čo svoj požehnaný stav popierali až do chvíle, kedy sa už zamaskovať nedal. Naposledy napríklad Simona Krainová dlhé mesiace odmietala potvrdiť, že je tehotná.

A čo sa týka potenciálneho otca, ten je v Barborinom prípade zatiaľ neznámy. Už je to takmer rok, čo sa rozišla s hokejistom Dušanom Pašekom a žiadny nový objav verejne nepredstavila. Keď sme sa jej však spýtali, či má nejakého muža po boku, odpovedala: „Nekomentujem.“ A tým nový vzťah vôbec nepoprela. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy vyjde najavo, ako to vlastne Balúchová vo svojom osobnom živote má.  

 

Ktoré známe tváre predvádzali a aké odvážne modely sa objavili na móle, si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

 

Sledujte TopkyTV: Barbora Balúchová o svadbe a tehotenstve.

Viac svadobných inšpirácii nájdete TU



svadobny_veltrh


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu