Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenská herečka medzi najkrajšími ženami sveta: Tromfla aj Scarlett Johansson!

Gabriela Marcinková (vpravo) má podľa Američanov krajšiu tvár než ich rodáčka Scarlett Johansson. Zobraziť galériu (7)
Gabriela Marcinková (vpravo) má podľa Američanov krajšiu tvár než ich rodáčka Scarlett Johansson.

LAS VEGAS/BRATISLAVA - Zaujala! Gabriela Marcinková (24) minulý rok zažiarila v hollywoodskom filme po boku hviezd ako Jude Law (40) či Anthony Hopkins (75). Svoje meno aj tvár teda zviditeľnila prakticky na celom svete. Vďaka tomu sa prebojovala aj do rebríčka americkej stránky, ktorá od roku 1990 vydáva zoznam tých najkrajších žien za uplynulý rok. Slovenka pri svojom prvom umiestnení zatienila aj herečku Scarlett Johansson (28).

Slovenská krása opäť zabodovala! Vďaka hollywoodskej snímke s názvom 360 sa minulý rok vo svete zviditeľnila herečka Gabriela Marcinková. Či vďaka tomu dostane nové lukratívne úlohy, ukáže čas. No už teraz vidieť isté výsledky.

Americká stránka TC Candler už od roku 1990 vydáva zoznamy najkrajších žien. V týchto dňoch vyšiel rebríček 100 najkrajších tvárí za rok 2012, ktorý priniesol Slovákom malé prekvapenie. Na pozícii číslo 85 totiž svieti meno našej mladej herečky. Tvorcovia pripravili k vyhodnoteniu ankety aj video, ktoré zavesili na youtube. Klip už má viac ako štyri milióny videní.

Hoci ide v prípade Slovenkinho umiestnenia o priečku až na konci zoznamu, predsa len je úspechom, že sa do neho ako jediná zástupkyňa našej krajiny prebojovala. Navyše, Gabika ukázala chrbát hollywoodskej kráske Scarlett Johansson, ktorá skončila až na úplnom chvoste. Pred rodáčkou spod Tatier sa musela skloniť napríklad aj vyhľadávaná modelka Doutzen Kroes. Tá sa umiestnila na 96. mieste.

Topky.sk sa v súvislosti s anketou spojili s Marcinkovou. Chceli sme vedieť, čo hovorí na úspech. „Je to lepšie, ako byť v zozname najškaredších tvárí. Na druhej strane - radšej by som bola v zozname dobrých herečiek. Ale vlastne ma teší, že som v akomkoľvek rebríčku so Scarlett Johansson,” povedala nám s úsmevom.

VIDEO: Nezávislý zoznam 100 najkrajších tvárí za rok 2012

Gabriela Marcinková sa umiestnila pred Scarlett Johansson
Zobraziť galériu (7)
Gabriela Marcinková sa umiestnila pred Scarlett Johansson

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu