Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší triumf herečky Marcinkovej: Kolegyne zblednú závisťou!

Mladá herečka Gabriela Marcinková vás v Horúcej krvi zaujala najviac. Zvolili ste ju za najsexi herečku. Zobraziť galériu (10)
Mladá herečka Gabriela Marcinková vás v Horúcej krvi zaujala najviac. Zvolili ste ju za najsexi herečku. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Rozhodli ste! Keďže v markizáckej Horúcej krvi nie je núdza o krásne herečky, pripravili sme pre vás anketu, v ktorej ste prostredníctvom esemesiek mohli zvoliť tú naj. Výsledky boli naozaj tesné, no víťazka môže byť len jedna. Najatraktívnejšou ženou seriálu je podľa vás Gabriela Marcinková (24). Gratulujeme.

Markizácky seriál Horúca krv sa objavuje na televíznych obrazovkách od augusta minulého roku. Vďaka pútavému príbehu si získal veľké množstvo skalných fanúšikov. Okrem zvučných umeleckých mien sme v ňom mali možnosť vidieť aj doposiaľ menej známe herecké tváre.

Keďže je v projekte vysoká koncentrácia pekných žien, rozhodli sme sa urobiť anketu o to, ktorá je pre vás tá najsexi. Od pondelka ste mali možnosť posielať vaše SMS správy a rozhodnúť.Výsledky hlasovania boli naozaj tesné, no najatraktívnejšou ženou seriálu sa stala Gabriela Marcinková. Druhú priečku obsadila Jana Kolesárová. Bronz patrí Petre Millerovej.

Každý, kto sa svojím hlasom do súťaže zapojil, mohol vyhrať večeru s víťazkou ankety. Príjemné posedenie v spoločnosti Gabriely Marcinkovej si užije pán Vladimír Rajek z Modry. Gratulujeme!

Nominované herečky:

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Lucia Beňová 

(Gabriela Marcinková)

Na farme žije spolu s otcom Štefanom (Ivo Gogál). Stará sa o kone a robí hypoterapiu pre deti. Po nevydarenom romániku s Michalom (Daniel Žulčák), mladším synom Lipanských a Karolom (Marián Mitáš), sa v súčasnosti táto nenápadná kráska zahľadela do najstaršieho majiteľa farmy - Tomáša (Alexander Bárta), ktorému prednedávnom zomrela žena Hana (Zuzana Kanócz).

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Agáta Šestáková 

(Zuzana Porubjaková)

Po tom, čo jej umrela mama, sa spolu s otcom - lekárom Petrom (Marek Ťapák), presťahovala na vidiek. Po odchode z Bratislavy sa opäť vrátila na dedinu k otcovi, ktorému pomáha starať sa o svoju nevlastnú sestru Betku. Tá ostala Petrovi po smrti jeho druhej ženy Hany (Zuzana Kanócz). Momentálne zastrešuje volebnú kampaň Jozefa Lipanského (Jozef Vajda) na post starostu.

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Zuza Lipanská 

(Jana Kolesárová)

Zuza si v seriáli odžila svoje. Po nevydarenom vzťahu s násilníckym Jurajom Matúšom vychováva dcéru Katku. Juraja v sebaobrane zabila, no vo väzení bol jej brat Tomáš (Alexander Bárta). Zuza sa nakoniec, aj po oslobodení z únosu, so svojou nevydarenou minulosťou vyrovnala a dokonca sa zahľadela do Jurajovho nevlastného brata Ondreja (Milan Ondrík). No väčšie sympatie prechováva k Adamovi (Ondřej Daniš), s ktorým si veľmi rozumie aj malá Katka. 

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

policajtka Daniela 

(Alena Pajtinková)

Daniela prišla na dedinu ako nová policajtka. Jej prvým prípadom bol Johny (Lukáš Latinák), ktorému blondínka okamžite padla do oka. Daniela by rada posunula ich vzťah ďalej, no nerozhodný Johny stále váha. No robí jej tým zbytočné vrásky, pretože ju miluje rovnako ako ona jeho. 

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Gaba Matúšová

(Gabriela Dzuríková)

Vedie rodinnú krčmu, ktorú jej zanechal otec. Neskôr sa o ňu podelila so svojim nevlastným bratom Ondrejom (Milan Ondrík). Po tom, čo jej zomrel brat Juraj a sestra Hana (Zuzana Kanócz), ostala s mamou Evou (Zdena Studenková) sama. Eva má zo smrti svojich detí depresie, ale Gaba sa snaží mame pomáhať zo všetkých síl. Dokonca sa stará aj o svoju neter Betku, ktorá ostala polositorou po Haninej smrti. Stále však nevie nájsť muža svojho života. 

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ema Bednárová

(Alžbeta Bartošová)

Na farmu prišla ako nová veterinárka. Je mladá, vyštudovala len nedávno, a preto musí všetkých presvedčiť, že napriek nedostatku skúseností sa dokáže o kone rodiny Lipanských postarať. Je sebavedomá, energická, drzá. Zaráža ju však postoj Tomáša Lipanského, ktorý sa k nej správa veľmi odmerane. To ju však ešte viac dráždi a je rozhodnutá získať si jeho sympatie. 

Herečky- Horúca krv
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

sestrička Magda

(Petra Millerová)

Najskôr pracovala na internom oddelení v nemocnici spolu s MUDr. Romanom Hroncom (Pavol Višňovský). Ten však potom z nemocnice odišiel a prijal ponuku od svojho kamaráta MUDr. Petra Šestáka (Marek Ťapák), ktorý prevádzkuje ambulanciu v Dubinej. Neskôr zamestnali aj sestričku Magdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu