Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nahé prsia v Horúcej krvi: Ukázala ich „svetovo krásna“ Marcinková!

Gabriela Marcinková sa v Horúcej krvi odhalila. Divákom poskytla pohľad na svoje nahé prsia. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Marcinková sa v Horúcej krvi odhalila. Divákom poskytla pohľad na svoje nahé prsia.

BRATISLAVA - Zmyselná a pekná! Herečka Gabriela Marcinková (24), ktorá bola nedávno zaradená medzi 100 najkrajších žien sveta, očividne nemá problém s nahotou pred kamerami. Potvrdila to aj počas nakrúcania markizáckeho seriálu Horúca krv, kde si pre ňu tvorcovia pripravili poriadne pikantné scény. Brunetka v nich odhalila nielen svoju živočíšnosť, ale aj nahé prsia.

Odhodila zábrany! Gabriela Marcinková sa pre mnohých divákov stala známou najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Horúca krv. Stvárňuje tam mladú dievčinu, ktorá nemá šťastie na správneho chlapa. Doposiaľ sa však už stihla zblížiť s dvoma mužmi. Keďže súčasťou zobrazenia partnerských vzťahov zvyknú byť často aj intímne scény, nevyhla sa im ani rodáčka z Košíc. Zvládla ich však ukážkovo. 

Diváci Horúcej krvi sa o tom mohli presvedčiť už aj v predchádzajúcej sérii markizáckeho seriálu.  Za zmienku určite stojí Marcinkovej pikantná scéna s kolegom Danielom Žulčákom, ktorá vyzerala skutočne vášnivo. Dôveryhodnosť okamihu umocňoval aj fakt, že Gabriela v porovnaní s niektorými inými mladými herečkami nemala problém ukázať svoje nahé prsia.

Marcinková sa v rozhovoroch zo zákulisia netajila tým, že táto scéna bola pre ňu psychicky pomerne náročná. „Mali sme sa za sebou celý deň nakrúcania, boli sme spotení a bolo strašne horúco. Museli sme sa odrazu vyzliecť do tých plaviek a museli sme riešiť, čo ako môže spadnúť, čo ako musí byť vidieť, čo nesmie byť vidieť, tak to bolo dosť náročné,“ povedala pre voyo.sk brunetka.

Gabrielin prístup k nahote pred kamerou teší tvorcov seriálu a rovnako tak aj jej kolegov.  „Bolo to všetko profesionálne vyriešené. Sadli sme si, povedali sme si čo a ako, nacvičili sme gymnastiku a potom sme do toho pridali nejaký pocit. Myslím, že to dobre dopadlo,“ pochvaľoval si Marcinkovej profesionalitu herec Marián Mitaš.

Mladá brunetka je v súkromí zadaná, no prípadných žiarlivostných scén od svojho partnera sa obávať vôbec nemusí. Už viac ako rok tvorí pár s Jurajom Hrčkom, ktorý sa v seriáli Horúca krv taktiež objavuje. Ako herec si je teda vedomý, že umelecká profesia so sebou prináša aj takéto obety.

Gabriela Marcinková sa v Horúcej krvi odhalila.
Zobraziť galériu (9)
Gabriela Marcinková sa v Horúcej krvi odhalila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu