Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nahé telo herečky Marcinkovej vyráža dych: Pozrite, je ozaj svetovo krásna!

Gabriela Marcinková sa môže pýšiť dokonalou postavou. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Marcinková sa môže pýšiť dokonalou postavou.

BRATISLAVA – Dokonalá! Gabriela Marcinková (25) je nielen talentovaná, ale aj mimoriadne krásna herečka. Jej šarm ocenila napríklad aj americká stránka, ktorá zaradila mladú Slovenku do stovky najkrajších žien roku 2012. A to vo svete ešte nevideli, aké dokonalé krivky skrýva naša umelkyňa pod šatami. Najnovšie sa totiž nechala zvečniť v Evinom rúchu.

Herečka Gabriela Marcinková momentálne účinkuje v jojkárskom seriáli Panelák. Priaznivci sympatickej brunetky však majú možnosť obdivovať jej umenie aj na doskách, ktoré znamenajú svet. Už začiatkom mája má v Mestskom divadle P.O.Hviezdoslava v Bratislave premiéru inscenácia s názvom Doktor Macbeth, kvôli ktorej sa Prešovčanka dokonca vyzliekla donaha.

V spomínanej divadelnej hre stvárňuje Marcinková mladú sestričku a zároveň aj milenku doktora v podaní Mareka Ťapáka. Podstatou diela však nie je obraz nevery, ale poukázanie na to, čo všetko sú ľudia ochotní spraviť kvôli moci. Keďže ide o kontroverzný počin, tvorcovia sa rozhodli zaujať aj plagátom. Zvolili preto motív nahoty ako metaforu bezbrannosti vo svete ľudí, ktorí nemajú v boji o moc žiadne zábrany.

A záber, na ktorom sú všetci herci oblečení, no Gabriela Marcinková pózuje iba v Evinom rúchu, naozaj púta pozornosť. Keďže sa herečka už v minulosti pred kamerami odhalila, chceli sme vedieť, či si na nahotu už nejakým spôsobom aj privykla. „Nie som na to zvyknutá. Ale bola som presvedčená kolektívom,“ povedala pre topky.sk brunetka. „Dúfam, že ten plagát bude vyzerať dobre a taktiež vyjadrí tú podstatu,“ uzavrela tému umelkyňa. 

Na plagáte ku kontroverznej inscenácii pózuje Gabriela Marcinková bez šiat. Motív nahoty je metaforou bezbrannosti.
Zobraziť galériu (6)
Na plagáte ku kontroverznej inscenácii pózuje Gabriela Marcinková bez šiat. Motív nahoty je metaforou bezbrannosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu