Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Judínyová sa pripravuje na materstvo: Za 2 dni zvládne aj desiatku detí!

Erika Judínyová strávila chvíle voľna v spoločnosti detí a mládeže. Zobraziť galériu (22)
Erika Judínyová strávila chvíle voľna v spoločnosti detí a mládeže.

BRATISLAVA – Kamery vymenila za deti! Šoubiznisová relácia Eriky Judínyovej – Smotánka má v týchto dňoch na obrazovkách Markízy krátku prestávku. Kto by si však myslel, že moderátorka trávi chvíle oddychu ničnerobením, bol by na omyle. Blondínka sa totiž v uplynulých dňoch venovala početným skupinkám detí a mládeže. Žeby sama pomýšľala na vlastného potomka?!

Rozdávali lásku! Erika Judínyová patrí k známym osobnostiam, ktoré radi robia radosť iným ľuďom. Inak tomu nebolo ani na sviatok všetkých zamilovaných, keď spoločne s kamarátkou a lekárkou celebrít Sandrou Novotnou, pod záštitou Slovenskej pošty, zorganizovali milé podujatie pre mamičky a deti z krízového centra v Bratislave.

Okrem týchto dvoch dám sa akcie zúčastnili aj moderátori Barbora Rákovská a Patrik Herman, ktorí predviedli deťom vtipnú scénku. Mamičky sa potešili hodnotným kozmetickým balíčkom a novej chladničke. Drobci si pozreli vystúpenie kúzelníka a pochutnali si na sladkej torte.

Ratolesti mohli prostredníctvom Slovenskej pošty dokonca poslať zamilované odkazy ľuďom, na ktorých im záleží. „Životné príbehy týchto detí sú naozaj ťažké a preto verím, že sme im tento deň spríjemnili a budú si ho pamätať. Keďže Slovenská pošta je blízka ľuďom kdekoľvek na Slovensku a tiež ľuďom, ktorí sú z nejakého dôvodu vyčlenení z väčšinovej spoločnosti, uvedomujeme si o to viac svoju spoločenskú zodpovednosť,“ povedala nám k tomu vedúca odboru komunikácie Bela Lisáková.

Judínyová sa však v spoločností detí a mládeže ocitla aj včera. Jej partner Štefan Skrúcaný si ju prizval ako spoločnosť na stretnutie s vybranou skupinkou žiakov deviatych ročníkov z obcí Lubina, Čachtice, Bzenice pod Javorinou. „Páni odchovanci z detských domovov, s ktorými dlhodobo spolupracujem založili detský parlament. V piatok prišli do Bratislavy, aby si obzreli, ako  ten náš parlament funguje. Poprosili ma o stretnutie a tak sme sa spoločne s Erikou za nimi zastavili,“ prezradil nám zabávač, ktorý sa s mládežou nielen porozprával, ale ich aj zasponzoroval. „Ak sa medzi nimi nájde aspoň jeden - dvaja dobrí a slušní politici, tak by tá investícia nebola márna. Už by sa nám zišla taká generačná výmena,“ uzavrel Skrúcaný.

V súvislosti s týmto aktivitami sa vynára otázka, či už prominentná dvojica začala pomýšľať aj na spoločného potomka. „Dieťatku sa určite nebránime. Čo má prísť, to príde,“ reagovala na tému prípadného materstva Judínyová. Tá zrejme v Skrúcanom našla vhodného partnera a netají sa tiež tým, že jej prítomnosť detí bola príjemná. „Cítila som sa veľmi dobre,“ okomentovala spomínané udalosti posledných dní markizáčka. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy tieto slová použije aj v súvislosti so svojim prípadným tehotenstvom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu