Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Erika ukázala opálený zadoček: Judínyovej pikantná dovolenka so Skrúcaným!

Erika Judínyová sa môže pochváliť takýmto zadočkom. Zobraziť galériu (5)
Erika Judínyová sa môže pochváliť takýmto zadočkom.

BRATISLAVA – Výstavný kus! Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa len nedávno vrátili z dovolenky, ktorú strávili v africkom Zanzibare. Okrem spoločných chvíľ si v exotike užili aj príjemné hrejivé lúče. Tie im v tomto mrazivom počasí padli skutočne vhod. Moderátorka markizáckej Smotánky si leňošenie na slniečku užívala plnými dúškami. Relaxovala na lehátku v úsporných bikinách, ktoré odhaľovali jej sexi krivky.

Odišli za teplom! Štefan Skrúcaný si nedávno plnil svoje moderátorské povinnosti na africkom kontinente, kde uvádzal podujatie s názvom Česko-slovenský večer. Na akciu, ktorej sa zúčastnili napríklad aj syn nášho prezidenta Ivana Gašparoviča a speváčka Bára Basiková, vzal so sebou aj svoju priateľku Eriku Judínyovú. Tá tam nakrútila materiál, ktorý sa objavil aj v poslednom vydaní relácie Smotánka.

Popri práci si však dvojica našla čas aj na oddych - v exotickej krajine strávili 11 dní. „Teším sa, že som si mohla zimu spríjemniť takýmto spôsobom,“ povedala nám na margo dovolenky Judínyová, ktorá prišla na Slovensko pekne opálená. Ako sme sa v súvislosti s pobytom dozvedeli, bolo to v podstate prvýkrát, čo si mohla dopriať oddych počas sezóny. Zvyčajne totiž naberá sily len v lete, kedy sa jej relácia o prominentoch nevysiela.

Niet pochýb, že Erika si relax náležite užila. Svojou prítomnosťou však spríjemnila pobyt aj ostatným dovolenkárom. Svedčí o tom video, ktoré sa nám podarilo získať. Moderátorka sa totiž popri slnení pochválila aj svojim dokonalým zadočkom. Pri pohľade na plavovláskine krivky jej môže nejedna žena závidieť.

VIDEO: Erika Judínyová si užívala hrejivé slnečné lúče nahodená v úsporných bikinách.

Erika Judínyová dovolenka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu