Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Historický záber Judínyovej a Skrúcaného: Aha, ako vyzerali v minulom storočí!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný bok po boku na plese pred 15 rokmi. Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný bok po boku na plese pred 15 rokmi.

BRATISLAVA - Zaujímavá náhoda! Markizácka Smotánka počas tohto víkendu predstavila novú rubriku Retro. Boli do nej zaradené aj zábery spred 15 rokov, na ktorých sa bok po boku objavili Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný. Tí pritom v súčasnosti tvoria pár a v máji oslávia svoje prvé výročie. Aký bol ich vzťah v roku 1998?

Poriadne sa zmenili! Smotánka cez víkend priniesla novú rubriku Retro, v ktorej nechýbala ani samotná moderátorka Erika Judínyová. Na záberoch spred 15 rokov bola ešte ako brunetka. Zaujímavé je, že markizácka kamera ju na plese v roku 1998 zachytila po boku vlasatého Štefana Skrúcaného.

Práve on je teraz blondínkiným partnerom. Podľa našich zistení je táto snímka úplne prvá, na ktorej boli spolu zachytení. Keďže im to na nej mimoriadne pristane, Topky.sk zisťovali, aký vzťah vtedy medzi sebou mali. „V tom čase som mala priateľa a Števo bol ženatý, takže by mi v živote nenapadlo, že spolu niekedy niečo budeme riešiť,” povedala nám s úsmevom Judínyová.

Skrúcaný v tom období žil v spoločnej domácnosti so Zuzanou Tlučkovou. Ich synovia Tomáš a Lukáš mali vtedy 10 a 5 rokov. Herecký pár sa rozviedol v júli 2007. Do minulého roka udržiaval zabávač vzťah s redaktorkou Dominikou Lukáčovou. Po rozchode našiel šťastie v náručí Eriky Judínyovej. Moderátorka doteraz vydatá nebola.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu