Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokovali novými láskami: Aj naše známe tváre vedia prekvapiť!

Aj medzi známymi osobnosťami slovenského šoubiznisu kvitla láska. Zobraziť galériu (17)
Aj medzi známymi osobnosťami slovenského šoubiznisu kvitla láska. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Rok 2012 bol naozaj plodný, čo sa týka nových vzťahov. Niektoré známe tváre zaskočili verejnosť svojimi láskami. Prekvapením bolo napríklad prevalenie vzťahu Petra Cmorika a Mirky Partlovej či dlhoročných kamarátov Eriky Judínyovej a Štefana Skrúcaného. Mnohých zaskočila aj podnikateľka Nora Mojsejová, ktorá sa krátko po rozvode s Braňom dala dokopy so svojou starou láskou. Koho ďalšieho počas uplynulých 12 mesiacov zasiahol Amorov šíp?

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Alexandra Novotná a Peter Puškár 

Spojila ich práca! Zoznámili sa asi pred rokom, keď brat známej moderátorky riešil svoju politickú kampaň a chcel, aby sa doktorka angažovala v jeho strane. Ich pracovné rozhovory sa postupom času zmenili na súkromné. Keďže bola Alexandra Novotná v tom čase ešte vydatá, komunikáciu na pár mesiacov prerušili. Keď však vyšlo najavo, že sa doktorka rozvádza, Puškár ju opäť kontaktoval a odvtedy ich vzťah prerástol do lásky. Dva mesiace po Novotnej rozvode dokonca uvažujú o svadbe. 

Hanychova a Prachař
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Agáta Hanychová a Jakub Prachař

Dlhých desať rokov trvalo, kým si moderátor šou Česko Slovensko má talent Jakub Prachař  získal srdce modelky Agáty Hanychovej. Podľa neoficiálnych informácií sa dali dokopy asi pred šiestimi mesiacmi - v čase, keď sa modelka spamätávala z nevery bývalého priateľa Miroslava Dopitu. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Lucia Rózsa-Hurajová a Richard

Herečka Lucia Rózsa-Hurajová bola ešte vydatá za producenta Oskara Rózsu, keď sa vo februári prvýkrát objavila v spoločnosti s novým partnerom Richardom. Párik momentálne očakáva aj narodenie prvého potomka.

Erika Judínyová
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný

Už v marci sa špekulovalo o vzťahu medzi moderátorkou Erikou Judínyovou a hercom Štefanom Skrúcaným, no obaja to rázne popierali. Nakoniec však vysvitlo, že majú k sebe naozaj blízko. V súčasnosti tvoria šťastný pár.

Emo Hirič a Martina
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Foto: archív eh)

Emanuel Hirič a Martina Jendrušáková

Táto dvojica sa dala dokopy počas letnej reality šou Pláž 33, kde medzi nimi preskočila iskra. Mnohí im predpovedali rýchly koniec, no ich láska pokračovala aj po skončení súťaže.  Po polroku je však naozaj všetkému koniec. Párik sa pred Vianocami rozišiel.

Barkolová, Šošoka, milenec, maškarný
Zobraziť galériu (17)

Erika Barkolová a Andrej Šošoka

Moderátorka Erika Barkolová sa s Andrejom Šošokom prvýkrát objavila v spoločnosti vo februári tohto roku. Vtedy sa správali ako zamilovaná dvojica. Vymieňali si horúce pohľady a vrúcne objatia. No svoj vzťah nikdy nepotvrdili. Intenzívne sa však stretávajú dodnes.

Adela Banášová a Peter
Zobraziť galériu (17)

Adela Banášová a Peter Modrovský

Staronová dvojica. Po tom, ako v lete minulého roka vzťah medzi moderátorkou Adelou Banášovou a tanečníkom Petrom Modrovským stroskotal, po viac ako šiestich mesiacoch si k sebe opäť našli cestu. Ako Peter prezradil, na obnovenie vzťahu im bola osudná prechádzka v parku, po ktorej sa dali opäť dokopy. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Leoš Mareš a Petra Faltýnová

Český moderátor Leoš Mareš a modelka Petra Faltýnová sa prvýkrát bok po boku objavili v máji tohto roku na premiére filmu. Obidvaja oficiálne zadaní sa držali za ruky a neustále na seba vrhali zamilované pohľady. Marešova manželka Monika je na romániky svojho neverného manžela zvyknutá, no Faltýnovú po prevalení nevery čaká nepríjemný rozvod. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Lucia Frčková a Adam Kováč

Iskra medzi Luciou Frčkovou a Adamom Kováčom preskočila na markizáckej Farme. Mladý Bratislavčan poplietol dvojnásobnej mamičke hlavu tak veľmi, že kvôli nemu odišla od otca svojich detí a odsťahovala sa za ním do hlavného mesta. No ich lovestory vydržala iba 5 mesiacov. Blondínka sa v októbri rozhodla vrátiť k bývalému partnerovi. O dva mesiace neskôr, po Adamovej autonehode, však tvrdila, že Kováča miluje ešte viac ako predtým. Svoj obnovený vzťah potvrdili aj na Facebooku. No po dvoch dňoch bolo opäť všetko inak. Ako to momentálne medzi nimi je, vedia už asi iba oni dvaja. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Peter Cmorik a Mirka Partlová

Máj lásky čas! Práve v mesiaci zaľúbených sa prevalil vzťah medzi spevákom Petrom Cmorikom a herečkou Mirkou Partlovou. Tá sa vrhla do spevákovho náručia len tri mesiace po rozchode s hercom Martinom Madejom. 

Danka Barteková a Likér
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky.sk)

Danka Barteková a Peter Likér

Úspešná slovenská strelkyňa Danka Barteková a tréner vodákov Peter Likér sa prvýkrát videli na sľube pred letnou olympiádou. Začali sa rozprávať a stretávať, až medzi nimi preskočila povestná iskra. Danka je tak po dvoch rokoch od rozchodu so spevákom Petrom Cmorikom opäť zadaná. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Dominika Mirgová a Peter

Speváčka Dominika Mirgová sa so svojím priateľom pozná odmalička. Dlhé roky bývali oproti sebe, ale potom sa Peter presťahoval. Po dlhej dobe sa stretli a preskočila iskra. Dominika sa len krátko predtým vyspievala z predchádzajúcej nešťastnej lásky v singli Nová.

Cifrová s priateľom
Zobraziť galériu (17)
 (Zdroj: Topky.sk)

Eva Cifrová a Ivo Klec

Playmate Eva Cifrová svoje vzťahy vždy tají, no tentokrát sa jej to nepodarilo. Už nejaký ten piatok tvorí pár s tenistom Ivom Klecom. Zaľúbený párik svoj vzťah oficiálne nepotvrdil, no z ich správania je evidentné, že ide o viac ako len o priateľstvo. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

 

Nora Mojsejová a Kamil

Po rozvode s manželom Braňom sa košická podnikateľka Nora Mojsejová začala objavovať po boku bývalého priateľa Kamila. Ten jej v súčasnosti pomáha prekonať smútok z nevydareného manželstva. Ako sa bude vyvíjať ich vzťah, ukáže len čas. No ako sa hovorí, stará láska nehrdzavie. 

Šokovali novými láskami: Aj
Zobraziť galériu (17)

Roman Juraško a Diana Hágerová

V Markíze sa šepká, že moderátorovi pripravovanej série SuperStar sa podarilo uloviť zvodnú kolegyňu Dianu Hágerovú. Obaja však vzťah popierajú.


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu