Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silikónová Plačková prekvapuje: Z mega desiatok budú jednotky!

Zuzana Plačková bude po operácii pŕs česko-slovenským unikátom. Zobraziť galériu (14)
Zuzana Plačková bude po operácii pŕs česko-slovenským unikátom. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Šokuje! Zuzana Plačková (21), známa z reality šou Hotel Paradise či z pánskeho magazínu, sa chystá na ďalšiu operáciu pŕs. Najnovšie síce túži po obrovských desiatkach, no my sme zistili, že po čase sa s nimi chce rozlúčiť. Ako nám prezradila na nedávnej spoločenskej akcii, vráti sa späť k svojim jednotkám.

Keďže Zuzana Plačková rada púta pozornosť, svojej povesti nechce zostať nič dlžná ani v budúcom roku. Preto si hneď na začiatok naplánovala ďalšiu operáciu pŕs. Z aktuálnych vnád si nechá blondínka vykúzliť mega desiatky. „Na operáciu idem až koncom januára, pretože mám veľa práce. Okrem toho sa také veľké silikóny nevyrábajú, tak mi ich robia na mieru. Ale určite budú,“ povedala nám k pripravovanému zákroku.

Ako sama Plačková tvrdí, vnady z nej urobia legendu na celom území Česka a Slovenka. Dokonca očakáva, že sa za zviditeľní aj v ďalších krajinách. „Už som dostala pracovnú ponuku nafotiť v Nemecku a v USA nejaké fotky za dosť dobrú sumu,“ prezradila spokojne Zuzana. Dodala však, že sa nebude hrnúť úplne do všetkého. „Keď už tie prsia budem mať, tak ich nebudem len tak odhaľovať, pretože budú najväčšie v Česko-Slovensku. A dá sa povedať, že aj v niektorých krajinách Európy,“ tvrdí playmate.

Na naše prekvapenie však blondínka povedala, že desiatky nechce mať večne. „Silikóny budem mať možno 10 rokov, potom by som už chcela dieťa a rodinu. V tom prípade by som urobila možno to, čo by nikto nečakal. Dala by som si prsia zmenšiť na jednotky,“ šokuje Plačková. „Za tých 10 rokov sa chcem vypracovať a urobiť zo seba niečo, aby som potom tie prsia už nepotrebovala,“ vysvetlila svoj zámer Zuzana. Či sa jej to podarí, ukáže len čas. Isté však je, že svojimi vnadami bude v Čechách a na Slovensku naozaj unikátom. Zatiaľ najväčšie prsia majú slovenská playmate Jana Mináriková (900 ml implantát) a česká modelka Julie Zugarová (830 ml).

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor so Zuzanou Plačkovou o jej plánovanej operácii pŕs. 

Plačková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu