Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prevetrala extrémne veľké silikóny: Slovenská modelka prvýkrát od operácie na obrazovkách!

Slovenská modelka Zuzana Žilinčíková ukázala svoje megasilikóny v Nákupných maniačkach. Zobraziť galériu (11)
Slovenská modelka Zuzana Žilinčíková ukázala svoje megasilikóny v Nákupných maniačkach. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúúúha, to sú ale melóny! V jojkárskej relácii Nákupné maniačky sa tento týždeň stretli štyri playmate. Dve Slovenky a dve Češky. Našu krajinu zastupuje okrem Zuzany Plačkovej (24) aj blondínka Zuzana Žilinčíková (30), ktorá sa spomedzi všetkých našich prsnatiek pýši úplne najväčšími silikónovými implantátmi. Pozrite, prvýkrát od operácie ukázala svoje megaprsia na obrazovkách.

Jojkárska relácia Nákupné maniačky sa tento týždeň nesie v znamení napumpovaných pŕs a sexepílu - svoj štýl totiž pred kamerami predvádzajú vybrané playmate. Okrem Zuzany Plačkovej, ktorá je slovenským divákom dobre známa, sa do šou dostali aj dve Češky a slovenská modelka Zuzana Žilinčíková. 


Slovenská modelka šokuje: Bomby väčšie ako Plačková... Takéto silikóny nemá žiadna iná!


Tá sa už zopár mesiacov môže pýšiť najväčšími silikónmi slovenského šoubiznisu. Veď zatiaľ čo Jana Mináriková si pred rokmi nechala zväčšiť vnady 900 ml implantátmi a Zuzana Plačková s Michaelou Gašparovičovou len 800 mililitrovými, táto sexbomba si dala do hrudníka vložiť balóny v objeme až 950 ml. To je jednoznačne najviac spomedzi všetkých známych prsnatiek. 

A megaprsiami pútala pozornosť aj v jojkárskej relácii. Veď ledva tie melóny napratala do výstrihu. Všimol si to napokon aj stylista Maroš Kočišík, ktorý nevšedný pohľad na nadupaný hrudník okomentoval naozaj svojsky. „Dekolt vyzerá ako sonda do vesmíru,“ zahlásil odborník na módu. 

Zuzane Žilinčíkovej sa megavnady ledva zmestili do výstrihu.
Zobraziť galériu (11)
Zuzane Žilinčíkovej sa megavnady ledva zmestili do výstrihu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu