Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Slzy, nervy a pot na Markíze: Bitka o 50 tisíc eur!

Michaela Králiková a Petr Jonáš sa pobijú o víťazstvo v kulinárskej šou MaterChef. Zobraziť galériu (6)
Michaela Králiková a Petr Jonáš sa pobijú o víťazstvo v kulinárskej šou MaterChef.

BRATISLAVA – Ide do tuhého! Dnešný večer bude na obrazovkách televízie Markíza poriadne napínavý. Začne sa totiž boj o víťazstvo v česko-slovenskej kulinárskej šou MasterChef. Vo finále majú zastúpenie oba národy. Slovensko reprezentuje Michaela Králiková (26), našich západných susedov Petr Jonáš (28). Kto je vašim favoritom?

Poriadne sa zapotia! Kulinárska šou Markízy a Novy sa chýli ku koncu. Do finálového súboja sa spomedzi dvadsiatky súťažiacich prebojovali Michaela Králiková z Bratislavy a Petr Jonáš z Brna. Tí budú musieť zo seba vydať maximum, pretože získať 50 tisíc eur a vydať vlastnú kuchársku knihu môže len jeden z nich.

Meno absolútneho víťaza sa síce dozvedia diváci Markízy v pondelok, už dnes večer však televízia odvysiela prvú časť veľkolepého súboja. Michaela a Petr si zmerajú sily vo viacerých disciplínach, v ktorých budú musieť dokázať nielen svoju šikovnosť, ale aj znalosti. Za jednotlivé úlohy budú číselne hodnotení porotou. Víťazom sa stane súťažiaci s vyšším počtom bodov.

Adepti na titul MasterChef sa netaja tým, že sa vnímajú ako rovnocenní súperi. Som v plnom nasadení, som pripravená vydať zo seba maximum. No viem, že aj Peter. Bude to ťažký súboj,“ okomentovala svoje šance Michaela. Rovnako to vníma aj konkurent. „Finále bude tesné. Keď budem mať šancu variť to, čo chcem , tak vyhrám,“ poznamenal Jonáš. Kto je v súťaži vašim favoritom? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Michaela Králiková, Bratislava
Zobraziť galériu (6)
Michaela Králiková, Bratislava  (Zdroj: foto: tv markíza)
Petr Jonáš, Brno
Zobraziť galériu (6)
Petr Jonáš, Brno  (Zdroj: foto: tv markíza)

Michaela sa pred materskou dovolenkou živila ako prekladateľka a učiteľka anglického jazyka. V oblasti gastronómie nikdy nepracovala. Jej snom je vlastná reštaurácia s netradičnými a kvalitnými jedlami, ktoré budú dostupné aj bežným zákazníkom.

Petr je majiteľom kaviarne. K vareniu ho priviedla babička. Minimálne dvakrát týždenne kuchtí pre svoju partnerku, rodinu a priateľov. Výhru by investoval do cestovania za jedlom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu