Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Spanikáril a zdrhol z Masterchefa: Finalista bude pykať!

Finalista Marek Pavala zdrhol z vily. Jeho útek však zachytili bezpečnostné kamery. Zobraziť galériu (6)
Finalista Marek Pavala zdrhol z vily. Jeho útek však zachytili bezpečnostné kamery. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Utiekol! Pravidlá kulinárskej reality šou MasterChef sú naozaj nekompromisné. Počas trvania celej súťaže sa finalisti nemôžu pohnúť ani na krok mimo rámca vyhradeného priestoru. Túto zásadu však Marek Pavala (25) porušil. Izolácie mal už plné zuby, a tak sa rozhodol, že sa odventiluje zdrhnutím z vily, kde sú všetci účastníci ubytovaní. Za tento prečin ho však poslali rovno do vyraďovacieho súboja.

Prepískol to! Markizácka reality šou o varení stanovila svoje pravidlá naozaj jasne. Počas trvania súťaže MasterChef nesmie nikto prekročiť vyhradené priestory, v ktorých bývajú všetci súťažiaci. No jeden z nich to už nevydržal a zatúžil po slobode. Dvadsaťpäťročný Marek Pavala sa uprostred noci vybral nadýchať čerstvého vzduchu. 

„Keď som sa vrátil, preliezol som plot, snažil som sa byť potichu. No naraz bum - reflektor, baterka a už som vedel, že je to v pr*eli,“ opísal svoj nepríjemný zážitok. „Bol som tu nablízku, neviem, čo by som mal k tomu viac povedať. Neurobil som nič, čím by som mohol niečo ohroziť,“ hájil sa previnilý Pražan.

„Som si vedomý toho, že som to nemal urobiť,“ tvrdil Marek, ktorý nikdy predtým nebol takto uväznený. „Chcel som mať pocit, že nie som zavretý,“ dodal a zároveň sa priznal, že mu to pomáha. „Myslel som, že to nemôže byť  závažné, takže by z toho nemuselo nič byť, no ale evidentne som sa plietol,“ priznal sa Marek.

Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti kuchárskej šou, celý incident nedopadol pre Pavalu pozitívne. Bude sa musieť totiž postaviť proti ďalšiemu z finalistov vo vyraďovacom dueli, kde bude  bojovať o zotrvanie v súťaži. Aj napriek tomu všetkému mladý fotograf  hrdo vyhlásil: „Keby som vedel, ako to dopadne, aj tak by som to urobil znova!“ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu