Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sexi východniarka bodovala na svetovej súťaži krásy!

Martina Štupáková získala titul III. Vicemiss Model of the World 2012. Zobraziť galériu (6)
Martina Štupáková získala titul III. Vicemiss Model of the World 2012. (Zdroj: OKLAMCAK PRODUCTION)

SHENZHEN – Slovenský pôvab zaznamenal ďalší úspech! Rodáčka zo Starej Ľubovne Martina Štupáková (25) sa cez víkend zúčastnila svetovej súťaže krásy Miss Model of the World, ktorá sa konala v Číne. Spomedzi 58 konkurentiek z rôznych krajín sveta sa umiestnila naša reprezentantka na štvrtej priečke. Získala titul III. Vicemiss.

Svetová súťaž krásy Miss Model of the World sa konala tento víkend v čínskom meste Shenzhen. Finálového večera sa zúčastnilo 58 dievčat z rôznych kútov sveta. Slovensko na podujatí zaznamenalo výrazný úspech. Naša reprezentantka Martina Štupáková sa umiestnila v prvej päťke. Na súťaži bodovala aj Češka Daria Jacukevičová. Zástupkyňa spoza rieky Morava si uchmatla šieste miesto.  

Rodáčka zo Starej Ľubovne s výškou 178 centimetrov si odnáša z Ázie titul III. Vicemiss Model of the World 2012. Na súťaž ju vyslal odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák. „Martina vedela dobre odprezentovať slovanský pôvab. Okrem toho využila aj znalosť angličtiny, na rozdiel od modeliek z Latinskej Ameriky, ktoré s tým mali problém,“ prezradil nám znalec. „Veľmi bodoval jej neuveriteľne nádherný úsmev Mony Lisy, ako ho niektorí porotcovia nazvali. Rovnako tak aj súmerná postava a prirodzená krása bez zásahov plastických chirurgov,“ dodal Oklamčák, ktorý bol tiež členom medzinárodnej poroty.  

Tento víkend je Martina už druhou Slovenkou, ktorá zabodovala na svetovej súťaži krásy. Ako sme vás už informovali, na finále Elite Model Look v Číne sa skvele odprezentovala aj krásna Silvia Jagošová. Tá skončila v Top 15. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu