Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Holé ženy pre Oklamčáka, Christová opäť s dvojitou bradou!

Jozef Oklamčák dostal obraz s nahými ženskými zadočkami. Počas večera si ho obzrela aj Ivana Christová, ktorá už dávno nemá ideálne krivky. Zobraziť galériu (58)
Jozef Oklamčák dostal obraz s nahými ženskými zadočkami. Počas večera si ho obzrela aj Ivana Christová, ktorá už dávno nemá ideálne krivky.

BRATISLAVA – Oslava ako sa patrí! Včera večer sa v jednom z bratislavských klubov konal v poradí už 4. ročník Jozefovskej meninovej párty, ktorú na počesť obľúbeného mužského mena organizuje aj jeho nositeľ Jozef Oklamčák (56). Oslávencovi prišlo zagratulovať zhruba 500 hostí. Medzi darčekmi sa našlo aj zopár skutočne originálnych kúskov - za všetky možno spomenúť napríklad obraz s nahými ženským zadočkami. Svojím pozadím sa už ale v súčasnosti nemôže pýšiť prvá Miss Československa Ivana Christová (42). Tmavovláska totiž svoj nekonečný boj s kilami akosi opäť prehráva.

Jožku, Jožku, vypime si trošku! 19. marec je u nás považovaný za akýsi neoficiálny sviatok všetkých mužov. V kalendári totiž „svieti“ pomerne obľúbené meno, ktorého nositeľom je aj Jozef Oklamčák. Známy odborník na krásu preto pri tejto príležitosti včera večer opäť usporiadal v poradí už štvrtý ročník obľúbenej Jozefovskej oslavy, na ktorej sa zišlo množstvo jeho priateľov a známych.

Ako to už v prípade tohto podujatia býva zvykom, Oklamčák pohostil svojich gratulantov vyberanými špecialitami. Na stoloch nechýbali napríklad grilované krevety, jahniace ragú, steaky, pečené prasa, kačica, či sushi. Pri mikrofóne sa vystriedalo viacero hudobných interpretov, ktorí prítomných hostí roztancovali. Súčasťou večera bola aj tombola.

Čo sa týka programu, nechýbalo ani vyhlásenie Miss a Mistera Jozefovskej párty. Týmto titulom sa môžu najnovšie pochváliť Juraj Jakubisko a Ivana Christová, ktorá sa v roku 1989 stala prvou federálnou kráľovnou krásy. S pribúdajúcimi rokmi sa však postava bývalej missky výrazne zmenila a podnikateľka so svojou váhou už dlhodobo bojuje. Kým raz sa pýši schudnutou figúrou a vyzerá skutočne výborne, inokedy zas prekvapuje dvojitou bradou a oblejšími krivkami. Ako vidno, momentálne má tmavovláska jedno z tých váhovo náročnejších období.

Na Jozefovskej párty však o dokonalé postavičky nebola vôbec núdza. Môže za to aj skutočne originálny obraz, ktorý Oklamčák ako odborník na krásu dostal. Na diele je totiž zobrazených päť nahých ženských zadočkov. „Je to dar od nášho dvorného rodinného maliara Juraja Tkáčika,“ prezradil nám na margo toho oslávenec, ktorý si žúr pochvaľoval.

Sledujte TOPKY TV: Jozef Oklamčák si zatancoval s Jozefom Golonkom Gangnam style.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu