Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková ako Superžena: Ľuďom na ulici ukazovala nahé prsia!

Zuzana Plačková sa vžila do úlohy komixovej superhrdinky. Nahé prsia ukázala aj ľuďom na ulici. Zobraziť galériu (16)
Zuzana Plačková sa vžila do úlohy komixovej superhrdinky. Nahé prsia ukázala aj ľuďom na ulici.

BRATISLAVA – Superman má sexi konkurenciu! Zuzana Plačková (21), ktorá sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Hotel Paradise a pózovaním pre pánsky magazín, vie, ako na seba strhnúť pozornosť. Pred pár dňami sa napríklad vžila do úlohy komixovej hrdinky a s nahými prednosťami postávala pri otvorenom okne. Okoloidúci páni si tak pri pohľade na blonďavú playmate určite prišli na svoje.

Ako sme vás už na topkách informovali, Zuzana Plačková v týchto dňoch poctivo maká na tom, aby si vylepšila svoju postavu. Schudnuté krivky už čoskoro predvedie aj v kalendári fitness trénera Tomáša Hradeckého, ktorý v minulosti randil s dcérou „repeťáka“ Otta Weitera – Nikolou.

„Kalendár je vytvorený z komixových hrdinov a je robený formou bodypaintingu. Každá fotka je úplne iná a Tomáš si tam mňa a Aďku Járovú prizval ako dve ženské postavy,“ povedala nám na adresu toho Plačková, ktorá na záberoch stvárňuje Superwoman. „Každý z nás bol malý a každý sme mali svojho hrdinu,“ dodala blondínka, ktorá si tento nápad veľmi pochvaľovala.

Kontroverzná súťažiaca z Hotela Paradsie bola navyše spokojná aj so samotným fotením. „Bolo to zábavné, také odviazané. Panovala tam skvelá atmosféra,“ poznamenala Zuzana. Tej ako správnej playmate nerobilo problém pózovať s nahými prsiami. Pohľadom na ne dokonca ulahodila aj neznámym ľuďom na ulici, keď viackrát vykukla z otvoreného okna. Zrejme sa do kože superhrdinky vžila natoľko, že sa chcela uistiť, či niekto náhodou nepotrebuje jej pomoc.

Zuzana Plačková sa v kalendári predvedie ako Superwoman.
Zobraziť galériu (16)
Zuzana Plačková sa v kalendári predvedie ako Superwoman.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu