Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenská Playmate roka: Svet dobýja so žalostnou angličtinou a s vodkou!

Katarína Sarková očarí slovenským pôvabom minimálne do chvíle, kým v zahraničí otvorí ústa. Zobraziť galériu (8)
Katarína Sarková očarí slovenským pôvabom minimálne do chvíle, kým v zahraničí otvorí ústa. (Zdroj: Facebook)

MANILA – Rozpačitý výkon! Krása slovenských dievčat už nespočetnekrát zviditeľnila našu malú krajinu ležiacu v srdci Európy. V zahraničí nás nedávno reprezentovala tiež silikónová tmavovláska Katarína Sarková (24), ktorá sa o priazeň mužov uchádzala zaujímavým prejavom. Dominuje v ňom slabá znalosť anglického jazyka aj láska k alkoholu.

Tá ale zabodovala! Katarína Sarková sa do povedomia čitateľov magazínu Playboy dostala už pred rokom, kedy si zapózovala ako playmate mesiaca december. Podľa jej oficiálnej stránky na sociálnej sieti Facebook sa stala tiež slovenskou Playmate roka 2011, vďaka čomu nedávno vycestovala na Filipíny. Počas slávnostného galavečera spolu s ďalšími desiatimi kráskami z rôznych kútov sveta súťažila o ďalší prestížny titul. Ešte predtým však nakrútila videoprezentáciu, v ktorej zahviezdila trošku naivným spôsobom.

„Ahojte, volám sa Katarína Sarková, som Playmate roka v Slovenskej republike,“ predstavuje sa rodáčka zo Šale prostredníctvom záberov, na ktorých v pravom hornom rohu svieti slovenská vlajka. Už po úvodných slovách je pritom zrejmé, že Katarína v angličtine nie je príliš zbehlá. Okrem slabého prízvuku prekvapuje nerozvinutými vetami, ktorými vymenováva, čo má rada: „Mám 24 rokov, chodievam von, mám rada zábavu, som zábavná, mám rada tanec, nakupovanie... vodku,“ dodáva so širokým úsmevom. A aký typ mužov považuje za príťažlivých? „Páčia sa mi muži s dokonalým telom, páčia sa mi tetovania na mužoch. Napríklad sa mi páčia džentlmeni,“ opisuje Sarková svoj mužský ideál.

Napriek tomu, že krásna Slovenka v internetových hlasovaniach viedla, nakoniec tú najdôležitejšiu šerpu nezískala. Ušiel sa jej však aspoň titul Playmate Photography, ktorý vyzdvihuje jej prácu pred objektívom. Zaujímavosťou je, že Katarína dôležitý galavečer takmer nestihla. Kvôli problémom s pasom ju totiž pracovníci letiska krátko po prílete zadržali. Zaintervenovať musel honorárny konzul spolu s filipínskym organizátorom súťaže.

Katarina Sarkova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu