Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Musel odísť z MasterChefa: Môže za to rakovina!

Pavel Duda v dnešnej časti odstúpi zo súťaže. Príčinou sú zdravotné dôvody. Ako vidno, bolo mu to ľúto. Zobraziť galériu (9)
Pavel Duda v dnešnej časti odstúpi zo súťaže. Príčinou sú zdravotné dôvody. Ako vidno, bolo mu to ľúto. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA – Odstúpil! Do kuchárskej šou MasterChef sa Pavel Duda (26) prihlásil aj napriek zdravotným problémom. Po tom, čo prekonal rakovinu členku, sa mu podarilo prebojovať do finálovej zostavy. Najnovšie sa však rozhodol urobiť zásadné rozhodnutie. Súťaž opúšťa kvôli zdravotným komplikáciám. Tie sú podľa našich informácií spojené aj so zákernou chorobou a celkovo oslabeným imunitným systémom.

Navzdory zákernej rakovine, ktorú súťažiacemu Pavlovi Dudovi diagnostikovali po skončení vysokej školy, prišiel bojovať do kuchárskej reality šou MasterChef. Risk sa vyplatil a dvadsaťšesťročný finalista zo Štenrberku ohúril náročnú porotu svojím talentom.

Napriek tomu, že bol mladík adeptom na víťazstvo v šou, rozhodol sa s účinkovaním v programe skoncovať. V dnešnej časti MasterChefa odstúpi. „Zdravotne to nie je stopercentné. Necítim sa úplne skvelo,“ vyjadril sa Pavel, ktorý by nerád precenil svoje možnosti. „Viem, kde mám hranice. Ďalej nemôžem. Ospravedlňujem sa, ak som niekoho sklamal, ale už som vlastne raz vyhral nad sebou. Dávam možnosť ostatným, aby bojovali. Ja to vzdávam,“ šokoval pred kamerami vyjadrením, pri ktorom sa mu tisli slzy do očí.

Hoci Pavla súťažiaci spolu s porotcami prehovárali, aby zostal, on nástojil na svojom„Premýšľal som o tom v zákulisí. Povedal som si, že zdravie mám iba jedno, stál za svojím rozhodnutím súťažiaci. Vzápätí sa rozplakal. Od kolegov a tiež odborníkov si pri odchode vyslúžil potlesk. Okrem Dudu však po dnešku opustí MasterChefa aj ďalší kuchár. Viac sa dozviete večer na Markíze.

Tip: Pozrite si kuchársku šou MasterChef. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu