Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

To sa často nevidí: Takto vyzerá stará Geissenová!

Toto je ona! Robertova matka, ktorá drží opraty rodiny Geissenovcov pevne v rukách. Zobraziť galériu (4)
Toto je ona! Robertova matka, ktorá drží opraty rodiny Geissenovcov pevne v rukách. (Zdroj: TV JOJ)

KOLÍN NAD RÝNOM – Reality šou Geissenovci sa objavuje na obrazovkách televízie Joj už viac ako rok. Doteraz však diváci nemali možnosť v projekte vidieť Robertovu matku. Tá si na rozdiel od svojho muža Reinholda medializáciu príliš neužíva. V utorkovej časti však identitu odhalila. Pozrite sa, ako vyzerá utajovaná figúrka kontroverznej rodiny.

Už vyše roka televízia Joj pravidelne prináša na obrazovky reality šou Geissenovci. Úsmevný projekt o multimilionárskej rodine z Nemecka si na Slovensku stihol za ten čas získať početnú základňu skalných fanúšikov. Tí sa vždy radi zabavia na vrtochoch rozmaznanej Carmen a tiež na sarkastických poznámkach hlavy rodiny – Roberta.

No aby si manželia mohli z času na čas naplno užívať výsady milionárskeho života, o dcérky Davinu Shakyru a Shaniu Tyru sa im v prípade potreby starajú Robertovi rodičia. Zatiaľ čo starého pána Reinholda Geissa diváci už mali možnosť v projekte vidieť, jeho polovička doteraz zostávala v prísnom utajení.

V utorkovej časti reality šou však diváci mali možnosť po prvýkrát spoznať záhadnú matku Geissenovú.  Ako sa nám zo zákulisia projektu podarilo zistiť, opraty celého rodu drží pevne v rukách. A čo je zrejme najneuveriteľnejšie, aj uštipačný Robert sa pri nej mení na krotkého baránka. Nesnaží sa jej v ničom protirečiť.

Ako sme sa ďalej dozvedeli, ani pani v rokoch nezaprie gény rodu Geissenovcov. Väčšinu dňa totiž trávi dobre udržiavaná šesťdesiatnička starostlivosťou o pleť a o pokožku celého tela. Pravidelne cvičí, navštevuje wellness centrá a kozmetické štúdiá. Stojí to nemalé peniaze, no ako sama tvrdí, je to protihodnota za starostlivosť o vnúčatá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu