Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krutý osud missky Luberdovej: Po synčekovej chorobe nečakaný ROZVOD!

Mirka Halmi-Luberdová prechádza náročným obdobím. Zobraziť galériu (4)
Mirka Halmi-Luberdová prechádza náročným obdobím.

BRATISLAVA – Jedna rana za druhou! Prvá vicemiss z roku 2003 Miroslava Halmi Luberdová (28) už zhruba rok bojuje so zákernou chorobou svojho synčeka Riška. Hoci sa zdravotný stav chlapčeka zlepšuje, nad leukémiou sa mu ešte stále nepodarilo úplne vyhrať. K starostiam s dieťatkom najnovšie pribudli modelke ďalšie problémy. S partnerom Romanom sa totiž po dvoch rokoch manželstva rozvádzajú.

Prekvapivé! Kým Mirka Luberdová bojovala v uplynulých mesiacoch o život svojho synčeka Riška, krachujúce manželstvo sa jej už nepodarilo zachrániť. Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Šarm, manželstvo prvej vicemiss z roku 2003 neunieslo nápor problémov súvisiacich s vážnou chorobou synčeka. Všetko nasvedčuje tomu, že hoci mala ťažká životná situácia Romana a Mirku viac zomknúť, stal sa pravý opak.

Krach zväzku potvrdila aj samotná Luberdová. „S manželom síce zatiaľ bývame spolu, ale naozaj sa rozvádzame. Nebudem klamať, pravda aj tak vyjde najavo,“ povedala pre Šarm misska, ktorá podľa všetkého tento krok iniciovala. Napriek tomu, že sa dvojica v spoločnosti vôbec neobjavovala, ich vzťah pôsobil navonok idylicky. Mirka sa dokonca netajila tým, že bez podpory manžela by Riškovu chorobu znášala oveľa horšie.

Podľa našich informácií modelkin rozvod zaskočil aj jej okolie. Mnohí z jej priateľov o problémoch vo vzťahu vôbec netušili. Mirka dôvody, pre ktoré sa rozvádza, odmieta komentovať. Vylúčila však, že by za ukončením manželstva bola na vine tretia osoba. „My to medzi sebou máme vyrovnané hlavne kvôli malému, ale pochopte, pre celú rodinu je to nepríjemná záležitosť,“ reagovala Luberdová.

Chceli sme vedieť, či sa rodičia malého Riška usilovali krachujúce manželstvo nejakým spôsobom zachrániť a tiež aj to, či už načrtli tému starostlivosti o synčeka. Od brunetky sme sa však na naše otázky dočkali len jedinej odpovede. „Nevyjadrím sa vôbec. Ďakujem za pochopenie,“ reagovala Luberdová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu