Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vulgárne gesto finalistu z MasterChefa: Do kamier ukázal holý zadok!

Václav Říha bez hanby ukázal svoj zadok. Zobraziť galériu (9)
Václav Říha bez hanby ukázal svoj zadok.

BRATISLAVA – Takto sa rozptyľujú! Zdá sa, že finalisti reality šou MasterChef netrávia svoj čas iba nad hrncami. Chvíle voľna si vo vile spestrujú aj občasnými žúrmi. Jeden alkoholový sa odohral aj nedávno. Počas opojenia sa súťažiaci Václav Říha (31) odviazal natoľko, že ukázal do kamier svoje obnažené pozadie. Kolegyňa Octavia McKenzie (27) sa na tom náramne zabávala.

Kulinárska reality šou MasterChef nie je len o súťažení. Dôkazom sú zábery z jednej párty, ktorú vystrojili účastníci vo vile, kde sú ubytovaní. Počas alkoholového večierku sa bezpochyby najviac odviazal tridsaťjedenročný Václav Říha.

Ten poňal humor naozaj exhibicionisticky. Po nevinnej poznámke Octavie MacKenzie o tom, že chce variť niečo mňam, si totiž stiahol nohavice. Do jednej z kamier, ktoré dokumentujú nažívanie finalistov v spoločnom príbytku vo vile, tak otrčil holý zadok.

Jeho kolegyňa sa na tom značne zabávala. No keďže bola zahalená do červenej deky, na rozdiel od súpera neukázala do objektívu žiadnu intímnu partiu. „Súťažiaci si medzi sebou veľmi dobre rozumejú. Napriek tomu, že sú rivalmi, sa dokážu dobre zabaviť,“ informoval nás zdroj zo zákulisia. 

Tip: Pozrite si šou MasterChef! Presný čas vysielania sa dozviete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu