Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Heribanová v šoku: Zneužili ju! Obnažená na internete!

Heribanovú zneužili na internete. Ukradli jej identitu. Zobraziť galériu (4)
Heribanovú zneužili na internete. Ukradli jej identitu.

BRATISLAVA – Ukradli jej identitu! Tvár verejnoprávnej televízie Alena Heribanová (56) bezpochyby patrí medzi obľúbené slovenské moderátorky. Topky.sk zistili, že je o ňu až taký záujem, že neznáma osoba zneužila jej osobné údaje a vydáva sa za ňu na sociálnej sieti. A aby bol falošný profil atraktívnejší, svieti na ňom fotografia v plavkách.

Ostala poriadne prekvapená! Moderátorka Alena Heribanová rovnako ako iné známe tváre tiež podľahla sociálnej sieti Facebook. Doteraz jej však ani nenapadlo, že jej meno a tvár môže niekto ľahko zneužiť. Zistili sme, že tak, ako sa to stalo už viacerým osobnostiam, aj jej ukradli identitu. Podobnú situáciu zažili napríklad Adela Banášová, Zuzana Belohorcová či Erika Judínyová. 

Topky.sk objavili spomínaný profil Aleny Heribanovej s odvážnou hlavnou fotografiou, na ktorej je moderátorka iba v plavkách. Informácie o televíznej hlásateľke sa zhodujú so skutočnosťou, a tak by zrejme málokto pochyboval o pravosti stránky. Dokonca si ju za priateľov pridalo množstvo ľudí zo šoubiznisu.

Zaujímalo nás preto, či o tom moderátorka vie a čo na to hovorí. „Vôbec som o tom netušila. Som, mierne povedané, v šoku,“ priznala zaskočená Heribanová. Ešte viac ju zarazilo, keď sme jej oznámili, že neznáma osoba zavesila na internet ako profilový obrázok fotografiu, na ktorej pózuje v plavkách.

„Už len to, že človek zneužije vaše meno, je drzé a zarážajúce. Nehovoriac o tom, že tam dá ešte takúto fotografiu. Tento záber v plavkách som už niekde na internete videla , ale v mojom profile mám decentný obrázok,“ uviedla Alena, ktorá je celou situáciou nepríjemne prekvapená.  Rozhodla sa teda zakročiť! Nechajme sa prekvapiť, či sa jej podarí dosiahnuť odstránenie falošného profilu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu