Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Brzobohatého ostatky skončia v srdci Gregorovej: A to doslova!

Hana Gregorová aj jej deti budú mať strieborné prívesky s popolom Radka Brzobohatého. Zobraziť galériu (7)
Hana Gregorová aj jej deti budú mať strieborné prívesky s popolom Radka Brzobohatého.

PRAHA - Zostane s ňou navždy! Hana Gregorová (60) sa v piatok rozlúčila so svojím manželom Radoslavom Brzobohatým (†79). Ani obrad v strašnickom krematóriu a s ním spojené posledné zbohom však úplne nepretrhli ich puto. Herečka si totiž dala vyrobiť strieborný prívesok v tvare srdca. V ňom bude popol muža, s ktorým prežila 32 spoločných rokov.

Navždy spolu! Hanu Gregorovú a Radka Brzobohatého od seba neoddelí ani smrť. Napriek tomu, že v piatok sa v strašnickom krematóriu pre mnohých konala definitívna rozlúčka s fenomenálnym hercom, rodina bude jeho blízkosť cítiť aj naďalej.

Milovaný manžel a otec zostane v ich srdciach metaforicky i doslova. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, Hana a jej deti budú už čoskoro nosiť prívesky s Brzobohatého ostatkami. Ide o pomerne novú službu pohrebníctva, v rámci ktorej si môžu nechať pozostalí vyrobiť napríklad aj sklenené ozdoby s prímesou popola zosnulého.

„Nevidím na tom nič morbídne. Budem ho nosiť stále so sebou, kamkoľvek pôjdem,” povedala nám Gregorová. Tá si podľa našich informácií zvolila strieborný prívesok v tvare srdca. Po 32 šťastných rokoch po boku charizmatického herca je to pochopiteľná voľba.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu