Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka schudla 15 kíl: Fíha, pozrite, ako teraz vyzerá!

Hana Gregorová pred pár rokmi na obrázku vľavo. Aktuálny záber po strate pätnástich kíl je vpravo. Zobraziť galériu (6)
Hana Gregorová pred pár rokmi na obrázku vľavo. Aktuálny záber po strate pätnástich kíl je vpravo.

BRATISLAVA – Spoznali by ste ju? Vdova po českom hercovi Radoslavovi Brzobohatom (†79) Hana Gregorová (62) sa za posledného pol roka poriadne zmenila. Keď sa pred pár dňami objavila u našich západných susedov na spoločenskej akcii, mnohí z nej nevedeli spustiť zrak. Dôvodom bol výrazný úbytok jej váhy. Topky.sk zistili, že charizmatická herečka schudla od februára tohto roka približne 15 kíl.

Zbavila sa nadbytočných tukových vankúšikov a ešte neskončila! Hana Gregorová, ktorú mohli slovenskí diváci naposledy vídať v markizáckom seriáli Chlapi neplačú, sa za posledných šesť mesiacov výrazne zmenila. Môže za to pätnásťkilový úbytok váhy. Zaujímalo nás, ako sa jej podarilo toľko zhodiť.

„Od februára držím očistnú kúru. Pijem taký sirup a vylúčila som niektoré potraviny z jedálnička. Napríklad chlieb, ryžu, zemiaky. A snažím sa počítať kalórie. Za deň ich neprijmem viac ako 1200. Vôbec sa nevážim, aby som nemala depresie, takže neviem, koľko presne som schudla. No odhadujem, že asi takých 15 kíl,“ prezradila nám Gregorová.

K zmene životosprávy herečku inšpirovala kamarátka. Tá takýmto spôsobom zhodila až 40 kíl. „Vždy som tvrdila, že aj veľká riť vie očariť, ale keď som ju videla, bola som nadšená. Vravela som si, že musím to dokázať aj ja,“ povedala známa brunetka.

Hoci Gregorová chudne už niekoľko mesiacov, s obmedzovaním jedálnička zatiaľ prestať nemieni. No napriek tomu si občas dopraje aj niečo „sladké“. „Pre mňa sú sladkosti klobáska, bôčik, slaninka, ale dožičím si občas aj čokoládový puding. Ten má málo kalórií,“ priblížila s úsmevom herečka, ktorá nemá určený dátum, do kedy plánuje držať diétu. „Nie, nemám žiadny. Jednoducho do vtedy, pokým sa nepostavím pred zrkadlo a nepoviem si, že som spokojná,“ uzavrela tému Gregorová.

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu