Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zadaná Zuzana a fešák Marek: Tajná láska v MasterChefovi?!

Zuzana a Marek majú k sebe mimoriadne blízko. Zobraziť galériu (7)
Zuzana a Marek majú k sebe mimoriadne blízko.

BRATISLAVA - Prvý párik?! MasterChef nie je typická reality šou zameraná na vzťahy medzi súťažiacimi. Napriek tomu sa zdá, že medzi Zuzanou Podkonickou (26) a Marekom Pavalom (25) sa niečo rysuje. Hoci oni sami označujú vzájomný vzťah za kamarátsky, ich kolegovia to vidia inak. V luxusnej vile sa už šíria reči o romániku. Pikantnú príchuť má hlavne preto, lebo blondínka do hry vstúpila zadaná.

Téma číslo 1! Súťažiaci z markizáckeho MasterChefa sa nenudia ani vtedy, keď nevaria. Zamestnáva ich totiž horúca novinka. Podľa niektorých vnímavých pozorovateľov sa vo vile rodí nový párik.

Všetky indície nasvedčujú tomu, že Zuzana Podkonická a Marek Pavala si mimoriadne rozumejú. A to nielen iba ako kamaráti. „Ešte  nedávno Zuzka stále hovorila o exotickom priateľovi. Potom si ale začala veľmi rozumieť s Marekom a o jej partnerovi už nepadne prakticky ani veta,“ prezradil jeden z ich kolegov.

Náklonnosť zadanej blondínky k pražskému fotografovi si však všimli aj ostatní. „Sú stále spolu, párkrát boli dokonca i sami na izbe. Za dvere im ale nikto nevidel,“ s úsmevom skonštatoval ďalší amatérsky kuchár. Zdá sa teda, že v luxusnej vile je dosť horúco.

Zuzana a Marek zatiaľ svoju náklonnosť pred nikým nepriznali. Dôvodom môže byť práve to, že Bratislavčanka išla do súťaže zadaná. Či počas šou zmení partnera, ukážu zrejme ďalšie dni.

Tip: Pozrite si šou MasterChef v televízii. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu