Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obnažené krivky Marešovej milenky: Páááni, to je zadoček!

Leoš Mareš sa môže pochváliť partnerkou s výstavnou postavičkou. Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš sa môže pochváliť partnerkou s výstavnou postavičkou.

PRAHA – Sexi a odvážna! Leoš Mareš (36) je známy svojou slabosťou na krásne ženy. Po rozchode s manželkou Monikou (37) sa totiž po boku českého moderátora striedajú samé modelky. Sexepílom srší aj jeho aktuálna partnerka Petra Faltýnová (34). Pri pohľade na jej sporo odeté krivky sa určite zhodnú viacerí, že moderátor si tentokrát nabalil skutočne výstavný kus.

Radosť pozerať sa! Súčasná partnerka Leoša Mareša – Petra Faltýnová sa môže pochváliť veľkou dávkou šarmu a dokonalou postavičkou, ktorú vďaka povolaniu modelky pomerne často vystavuje na obdiv. Nie je pritom žiadnou novinkou vidieť zvodnú brunetku na prehliadkovom móle len v spodnej bielizni. Napriek tomu však tento pohľad aj opakovane stojí za to.

Tmavovláska sa v dráždivých kúskoch predviedla naposledy v stredu večer v rámci módnej šou. Vďaka kombinácii sieťovaných pančušiek a tango nohavičiek však zrejme rozpálila nielen svojho partnera Leoša Mareša, ktorý podujatie moderoval, ale aj iných prítomných pánov.

Petra sa ale netají tým, že udržiavať si dokonalú postavičku je poriadna drina. „Skoro denne cvičím a behám okolo derky Adrianky. To je také dobré fitko,povedala pre super.cz Faltýnová. Ako sa figúra českej modelky pozdáva vám?

Modelka Petra Faltýnová má krivky, ktoré očaria nejedeného chlapa.
Zobraziť galériu (6)
Modelka Petra Faltýnová má krivky, ktoré očaria nejedeného chlapa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu