Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zamaskovaná Verešová: Zvodná Avatarka na nespoznanie!

Andrea Verešová ako krásna Avatarka. Zobraziť galériu (14)
Andrea Verešová ako krásna Avatarka.

PRAHA - Úplne iná! Andrea Verešová (32) si tento rok vyrazila na halloweensky večierok, kde svojím maskovaním naozaj prekvapila. Žiadny sexi výstrih ani podpätky sa totiž nekonali. Modelka tentoraz zvolila kostým, ktorý ju zmenil na nepoznanie. Prevtelila sa totiž do kože krásnej Avatarky.

Takto ste ju ešte nevideli! Andrea Verešová sa doteraz Halloweenom príliš nezaoberala. Tento rok ju však na svoj večierok pozvala kozmetická firma, ktorej riaditeľka je zároveň modelkinou kamarátkou. A tak tmavovláska neodmietla. Dokonca si vymyslela aj originálny kostým.

Verešová sa rozhodla prevteliť do kože Avatarky. V priliehavom overale, s pomaľovanou tvárou a zapletenými vlasmi bola dokonale zamaskovaná. „Spočiatku ma skoro nikto nespoznal,” prezradila Andrea portálu super.cz s tým, že si chvíle anonymity užívala. Jej manžel Daniel Volopich bol po jej boku tiež v úplnom utajení.

Týmto preoblečením sa modelka priblížila svojej nemeckej kolegyni Heidi Klum. Tá sa zvykla aj s manželom Sealom prezliekať do unikátnych kostýmov, v ktorých ich tiež spoznal len málokto. Keďže sú však v rozvodovom konaní, tento rok zaujímavú dvojicu už nevytvorili.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu