Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ani nahá, ani oblečená: Pohľad na Verešovú ohúril každého!

Andrea Verešová bola v extravagantnom modeli stredobodom pozornosti. Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová bola v extravagantnom modeli stredobodom pozornosti.

PRAHA - Nešlo ju prehliadnuť! Býva pravidlom, že keď sa v spoločnosti objaví modelka Andrea Verešová (32), o rozruch je zaručene postarané. Dvojnásobná mamička totiž preferuje vyzývavé outfity, v ktorých vyniknú jej prednosti. Inak tomu nebolo ani na utorkovej párty. Bývalá kráľovná krásy na ňu zavítala odetá v čipkovaných šatách, ktoré jej odhaľovali nahé telo. Nečudo, že pohľad na brunetku niektorým pánom vyrazil dych.

Najviac sexi! V utorok večer sa v Prahe konala fashion párty, na ktorú sa prišli zabaviť viaceré známe krásky. Medzi inými napríklad aj Simona Krainová, Alena Šeredová, či Andrea Verešová. Hoci všetky spomínané dámy predviedli outfity, pri ktorých dominovala čipka, najvýraznejšou bola bez pochýb práve rodáčka zo Žiliny. 

Verešovej šaty boli totiž kombináciou rafinovaného materiálu aj strihu. Okrem toho, že brunetke odhaľovali takmer celý chrbát, bol hlboký aj výstrih. V ňom jej vynikli prsia. „Bol to veľmi príjemný večer a s manželom sme sa skvele bavili. Bola som milo prekvapená, ale šaty mali veľmi pozitívny ohlas a všetci ich s úprimným nadšením chválili, čo ma až zaskočilo a váhala som, či je to skutočne úprimné... Rozhodne vyvolali ohlas. Návrhárka, ktorá ich vytvorila, je skutočne veľmi talentovaná a originálna, porovnateľná so svetovými návrhármi zvučných mien. Mám rada jej sofistikovaný a osobitý štýl. V jej šatách určite nebude žiadna žena "šedou myškou",“ povedala pre super.cz Andrea na margo svojho oblečenia. S výberom bol očividne spokojný aj manžel Daniel Volopich. Dokonca mu neprekážali ani obdivné pohľady iných mužov. Ako sa odvážny model pozdáva vám? 

Andrea Verešová bola v čipkovaných šatách stredobdom pozornosti.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová bola v čipkovaných šatách stredobdom pozornosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu