Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Veľký trapas a nadávky v MasterChefovi!

Richard stál pred porotou so slzami v očiach. Zobraziť galériu (7)
Richard stál pred porotou so slzami v očiach.

BRATISLAVA - Ani úprimnosť ho nezachránila! Hoci súťažiaci Richard Glasner doslova okúzlil porotcov na kastingu do šou MasterChef, počas Veľkého sita pohorel na plnej čiare. PR konzultantovi sa totiž súťažný pokrm vôbec nevydaril - vyrobil si kvôli nemu poriadny trapas. Tým však jeho nezávideniahodné chvíle v šou neskončili. Kalich trpkosti musel vypiť po tom, čo si vypočul hodnotenie prísneho porotcu Jiřího Štifta.

Po veľkých očakávaniach obrovské sklamanie! Richard Glasner na kastingu ohúril porotcov jedlom z býčích žliaz. Preto trojica odborníkov určite predpokladala, že aj vo Veľkom site ich prekvapí niečím netradičným a výborným. No nestalo sa tak.

PR konzultatnt totiž predstúpil pred porotu so smutným výrazom. Robil som starter – predjedlo – kuracie prsia marinované v redukcii z brusnicového džúsu. No ak môžem povedať za seba, naozaj ich nechutnajte. Krém sa mi síce podaril, ale mäso som pokazil tak, ako sa mi ešte hádam v živote pokaziť nepodarilo. Za týmto jedlom si absolútne nestojím, je to tak suché....“ kajal sa Richard.

A tak, namiesto toho, aby favorizovaný chlapík zahviezdil, vyrobil si svojím "dielom" poriadny trapas pred porotou. Jeho priame priznanie k nezdaru ocenil porotca Martin Korbelič. Ten bol pokrmom síce sklamaný, ale uznal, že úprimnosť sa cení.

Inak to však videl jeho kolega Jiří Štift. Ten Glasnerovi nič nedaroval. „Ja vám neverím ani slovo, vy si z nás robíte normálne srandu, od začiatku... Keď ste varili, hovoril som vám, že mám pocit, že nič nerobíte, že sa prechádzate a že si z toho robíte žarty. A vy, že nie, ja premýšľam, sa sústredím, aby som vytvoril perfektné jedlo... Toto? Tento shit?rozhorčil sa pražský šéfkuchár. Či to Richard naozaj odflákol, sa môžete presvedčiť v dnešnej časti MasterChefa na Markíze.

Tip: Pozrite si šou MasterChef na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu