Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Užívajú si luxus za 1,3 mil. eur: Pozrite, v čom žijú finalisti MasterChefa!

Súťažiaci z MasterChefa si pobyt v luxusnej vile naplno užívajú. Zobraziť galériu (23)
Súťažiaci z MasterChefa si pobyt v luxusnej vile naplno užívajú.

BRATISLAVA – Ako v bavlnke! Zostava súťažiacich markizáckej šou MasterChef je už kompletná. Dvadsiatka amatérskych kuchárov sa v týchto dňoch pripravuje na jednotlivé súboje, ktoré štartujú už dnes večer stredomorskou kuchyňou. Aby sa mohli adepti na zisk 50 000 € čo najlepšie sústrediť na svoje výkony, ubytovaní sú v priestoroch luxusnej vily, kde si užívajú pohodlie.

Všetko nasvedčuje tomu, že finalisti MasterChefa na svoju účasť v kulinárskej šou tak skoro nezabudnú. Hoci si iba jeden z nich odnesie výhru v podobe 50 tisíc €, o každého jedného je počas trvania celej šou kráľovsky postarané. Finálová dvadsiatka bola totiž hneď po boji vo Veľkom site ubytovaná v trojpodlažnej vile s krásnou záhradou.

Podľa našich informácií má ich prechodné bydlisko hodnotu 1 370 000 eur. „Majú k dispozícii fitness, saunu, bazén a spoločenskú miestnosť s veľkým krbom. V dome je dostatok miesta, a tak spia po dvoch alebo troch,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia šou. Pobyt v honosnom dome si všetci patrične vychutnávajú. „Hneď v prvý deň sa vyšantili vo vode a grilovali si. Prišiel k nim aj kaderník, ktorý im upravil vlasy. Celkovo medzi nimi panuje kamarátska nálada,“ dodal náš zdroj.

Aj slová súťažiacich svedčia o tom, že sú z dočasného bývania naozaj nadšení. „Tá vila je úplne úžasná,“ rozplývala sa Jana Podaná., „Keď som videl ten bazén... To mi stačí,“ reagoval s nadšením v hlase Jiří Sedlář.

Tip: Pozrite si šou MasterChef! Presný čas a deň vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu